Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » HTC One X vagy Sony Xperia S?

HTC One X vagy Sony Xperia S?

Figyelt kérdés
Azt hallottam, hogy hiába a HTC négymagos processzora,mégis akad...
2012. ápr. 30. 15:01
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
De fél év múlva az alkalmazások feléhez 4 mag fog kelleni, hogy normálisan működjenek.
2012. ápr. 30. 17:45
 12/20 anonim ***** válasza:
hát ez a baj :D jó persze a még valósághűbb játékoknál oké, indokolt. csak ugye vannak olyan alkalmazások, ami semmi különleges újdonságot nem hoznak, csak a hardveres követelményük nő.
2012. ápr. 30. 17:47
 13/20 anonim ***** válasza:
De így kevesebbet fogyasztanak. Egy erősebb hardvert kevésbé vesz igénybe, így gyakorlatilag kevesebbet fogyaszt, mintha egy gyengébb hardver szenvedne alatta. Ehhez a szoftveres háttér még nincs meg, lásd a One X üzemidejét, de idővel jó lesz.
2012. ápr. 30. 17:56
 14/20 anonim ***** válasza:

Én a One X et venném. Egyrészt, mert erősebb a hardvere (Htc: NVIDIA Tegra 3 Sony: S3), Felhasználói felülete szebb(ICS + Sense 4.0 combo), kijelző méret (számomra ez fontos), ill. a Sony nál már elő is jött egy nagy hiba, ha 40 fok felett van az akkumulátora akkot elsárgul a kijelző. Én így már nem bíznék benne.

Yupiter

2012. ápr. 30. 22:21
 15/20 anonim ***** válasza:

Xperia S is nagyon jó, de ha van +20-30k-d akkor a One X-et venném.

Oké, hogy a 4 mag jelenleg teljesen felesleges, de attól még rossznak sem rossz.

HTC meg jobb márka, jobban összeszerelt, jobb anyagból van, meg a HTC Sense is az egyik legjobb UI.

Vagy ha vársz egy kicsit vegyél HTC One XL-t.

Szaros Tegra 3 helyett itt 2 Krait magos proci van 1,5 GHz-en, Adreno 225-ös GPU-val, jóval erősebb, mint a One X, a többi dolog megegyezik.

Mivel HTC már évek óta Snapdragon procikat használt ezért jobban is optimalizált, szóval még ritkábban akad, és itt már nem kell sírni, hogy felesleges 4 mag van.

A Super IPS kijelző is jobb, mint az Xperia S-es, stb, csak ez még drágább.

2012. máj. 1. 11:03
 16/20 anonim ***** válasza:

NVIDIA Tegra 3 nem sz@r...

Oké, hogy jobb nála pl. egy Snapdragon S4, de a Sonyban S3 van ill. Adreno 220 GPU ja...

De amúgy igen, One XL t érdemesebb lesz majd megvenni. Csak hát várni kell...

Yupiter

2012. máj. 1. 21:31
 17/20 anonim ***** válasza:
A One S tökéletes lehetett volna, ha nem pentile-os kijelzőt tesznek bele.
2012. máj. 1. 21:34
 18/20 anonim ***** válasza:

Ámen.

4,3"-es kijelző sokkal emberibb, mint a 4,7"-es, és inkább Snapdragon S4, meg kerámia ház és társai, erre beleb.sznak egy pentile matrixos kijelzőt.

2012. máj. 1. 23:16
 19/20 anonim ***** válasza:

Hát igen... One S lett volna a Best. Minden tökéletes rajta (erős hardver, ics+sense 4.0 kombó), kivéve a kijelző. Igazábol nem is nagyon baj (persze baj), de ha kapott volna nagyobb pixelsűrűséget akkor nem lenne olyan nagy baj. Úgy 350+ ppi vel már szép lenne.

Yupiter

2012. máj. 2. 20:07
 20/20 anonim ***** válasza:
Nem született még olyan, de attól tartok, nekem még 350+ ppi mellett is szúrná a szemem. Az Atrix 275 ppi-je mindenesetre nem volt elég, hogy meggyőzzön, emiatt nem vettem meg.
2012. máj. 3. 01:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!