Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » HTC One X vagy Sony Xperia S?

HTC One X vagy Sony Xperia S?

Figyelt kérdés
Azt hallottam, hogy hiába a HTC négymagos processzora,mégis akad...
2012. ápr. 30. 15:01
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
0%
Sztem Xperia S mindent tud.A HTC meg kínai márka azért szr a procija.
2012. ápr. 30. 15:05
 2/20 anonim ***** válasza:
A One X jobb, de még kiforratlan. Az Xperia S olcsóbb is, ha tetszik, vedd meg nyugodtan.
2012. ápr. 30. 15:07
 3/20 bp1985 ***** válasza:

A HTC meg kínai márka azért szr a procija.

Legközelebb olyat írj, ami igaz is. A htc nem akad.

2012. ápr. 30. 15:07
 4/20 anonim ***** válasza:

Igen, a HTC-nek 4 magos processzorja van, de EGY ezt egy alkalmazás sem használja ki, KETTŐ, igen akad néha de ez nem gyakori,(mondjuk érthető is a lagg, mivel ez egy új technológia, hogy 4 mag egy telefonban) plusz szerintem túl nagy a 4,7"-es kijelző.

A Sony Xperia S pedig nagyon jó telefon lett,(nem mondom, hogy a HTC nem) csak egy kicsit gagyin van összerakva, de ettől el lehet tekinetni.

Szóóval Sony Xperia S

2012. ápr. 30. 15:08
 5/20 anonim ***** válasza:

te döntesz

de szerintem xperia s

lehet a htc 4magos de szerintem ki se lehet használni nincs olyan alkalmazas,program,játék ami kihasználja

nézz teszteket: http://www.youtube.com/watch?v=YzFbVvscrEo

http://www.youtube.com/watch?v=LxiohJxN8WA

2012. ápr. 30. 15:09
 6/20 anonim ***** válasza:
Ja, és első kínai márka a ZTE, te szerintem azzal kevered.
2012. ápr. 30. 15:09
 7/20 anonim ***** válasza:
A ZTE is kínai, a HTC tajvani cég de kínában gyártja a telefonjainak többségét.Persze az még nem azt jelenti hogy nem jó, de az Xperia S 1000x jobb.
2012. ápr. 30. 15:40
 8/20 anonim ***** válasza:
szerintem is xperia. amit sokan mondanak, hogy ez mindent tud. ezért nem értem ezt a hardverháborút. ha kijön az s3, azt is csak azért veszik, mert 4 magos, és semmi plusz dologra nem tudják használni, csak amit pl tud az s2 is, vagy a többi okosteló...
2012. ápr. 30. 17:13
 9/20 anonim ***** válasza:
Azért ez így ebben a formában nem igaz. 1 éve még mindenki arra pörgött, hogy a legolcsóbb is ugyanazt tudja, mint a legdrágább. Aztán rájöttek, hogy az ARMv6 az ARMv6 marad... Ezek között is ilyen nagyságrendbeli különbségek vannak, de amíg nem használtad őket egymás mellett, úgysem hiszed el.
2012. ápr. 30. 17:30
 10/20 anonim ***** válasza:
jó persze, igaz, hogy idáig csak egy xperia x10i-m volt, ami droidos volt, de itt inkább arra akarok rámenni, hogy ezek a hardveres dolgok csak egy ilyen bemagyarázott lebegő dolgok. látványra ami 2 magon nem akad, azt már a 4 mag nem fogja túlszárnyalni. annyiban lehet meglátni, hogy egy alkalmazást kicsit gyorsabban megnyit, de hát most se lehet azt mondani egy jól optimalizált 2 magos telónál, hogy lassan nyitja meg az alkalmazást.
2012. ápr. 30. 17:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!