Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Okostelefonokat is lehet...

Okostelefonokat is lehet függetleníteni?

Figyelt kérdés
Mi ennek a menete? Hol csinálnak ilyet? Mennyibe kerülne kb? Köszi
2012. ápr. 30. 14:04
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
amúgy nokia c5-03 a telefon amit függetleníteni kellene.
2012. máj. 1. 14:46
 12/16 anonim ***** válasza:
Nyem,az sajna nagyon messze van Miskolctól :) Ezesetben csak sok szerencsét tudok kivánni hozzá - de mondjuk Bp-en bárhonnan bármilyen irányba indulsz, 500m-en belül talász egy GSM szervizet,ahol meg tudják csinálni - csak sajnos ez tényleg drága mulatság.
2012. máj. 1. 15:00
 13/16 A kérdező kommentje:
Oh értem. És mi van azzal h.vmi kóddal is lehet. Ez igaz?
2012. máj. 1. 16:40
 14/16 anonim ***** válasza:

Igen,igaz . Azt a kódot megmondja a szolgáltató,akitöl a telefont vették eredetileg ,ha elöfizetéssel vették,akkor a hüségidö lejárta után 8e+ÁFA,ha egységkártyával vásárolták,akkor 16eFt+ÁFA áron .

De egyébként igy müködik az is,amit én (is) tudok,csak ehhez ki kell olvasni egy pár adatot a telefonból,amit aztán egy szerver fog kiszámolni valahol a nagyvilágban jó néhány dolcsiért -ennek a végeredménye szintén egy kód lesz,amit billentyüzetről beirsz és kész is.

2012. máj. 1. 16:44
 15/16 anonim válasza:
sziasztok! nekem van egy Sony Xperia L telóm. azt lehet függetleníteni minden következmény nélkül?
2015. okt. 4. 15:14
 16/16 anonim ***** válasza:
Lehet,vagy 10eFt-ert kodot kerni hozza
2015. okt. 4. 22:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!