Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mobil flottáknál, hogy akarják...

Mobil flottáknál, hogy akarják bevezetni a telekommunikációs adót?

Figyelt kérdés
Ingyen beszélgetést is megadóztatják és a családi csomagokat is? Ingyen smsre is kell fizetni 2ft-t? mp alapú számlázánál mp alapon fogják leosztani a 2ft-t? Nem tudom mit is akarnak [link]

2012. ápr. 28. 14:40
 1/7 Beviz Elek ***** válasza:

Sajnos úgy néz ki, hogy az ingyenes beszélgetés is fizetős lesz ezután. A másodperc alapúnál szerintem nem osztják le másodpercre a 2 ft-ot, hanem megkezdett percenként 2 ft, tehát 30 másodperc után is +2 ft jár.

azért kicsit meredeknek tartom, hogy megkötöttem e netes előfizetést, havi 1000Ft-ért korlátlan böngészés, majd fél év múlva jópénzért netezhetek...

2012. ápr. 28. 14:49
 2/7 bp1985 ***** válasza:
A családi csomagot ne keverjük a flottával. A kettő teljesen más. Igen, nekünk úgy, hogy majdnem 4000 előfizetés van az egyik kártyám tulajdonosánál, fizetek majd én is. A céges az nem érdekel, mert azt nem én fizetem.
2012. ápr. 28. 16:05
 3/7 anonim ***** válasza:

Csak nehogy ezt is beszopja a nagydicsű kúrmányunk,mint a játékgépadót . 500%-al emelték meg (havi 100e -röl 500eFt/gépre) azt hitték több pénz fog befutni belöle -ehhez képest annyian visszaadták a gépeket,hogy még az az bevétel sem jön be,ami eddig a 100e Ft-os adó mellett megvolt stabilan .

A beszéd hivásnak vannak alternativái ,ha olyan szinte esik vissza a beszédforgalom még az sem kizárt,hogy az ÁFAbevétel olyan szintre esik vissza,hogy nemhogy a tervezett 50 milliárd,de az eddig bevétel sem fog bejönni belöle.

2012. ápr. 28. 19:14
 4/7 A kérdező kommentje:
én céges flottában is benne vagyok és családi csomagban is. Mind kettőn belül rengeteget beszélek. Úgy néz ki 1000ft családi csomag 2ft/perc lesz akkor majdnem hogy 500ft-vel fogok többet fizetni, flottánál meg bele se tudok gondolni mikor egy két hívás 45-50 percig is tart :S Szerintem lassan a mobilozás is luxus lesz. Kormány bácsi, megszívja mert így is rengetegen mondták vissza az előfizetést vagy léptek a legkisebb csomagokra.
2012. máj. 2. 16:39
 5/7 bp1985 ***** válasza:
45 perc az 90 ft. Annyira nem vészes az a 2 ft/perc. 1000 percnél fizetsz 2000 ft pluszt. Az napi 33 perc beszélgetést jelent.
2012. máj. 2. 17:19
 6/7 anonim ***** válasza:

Minden létező kimenő mobilhívásra és vezetékes hívásra(flottás csomagok,családi csomagok,kedvezményes csomagok) és sms/mms üzenetre vonatkozik az adó amely jelen tervezetben 2 Ft/perc, ám ez a szám csak irányadó a törvény elfogadásáig ez nőhet is csökkenhet is még.

Bár ha szerencsénk lesz az unió elkaszálja hiszen ütközik az uniós alapszabályokkal-ugyanis egy terméket/szolgáltatást nem lehet többször megadózni, márpedig a telekommunikációs szolgáltatásra már fizetsz egyszer egy 27%-os áfát!

2012. máj. 2. 17:22
 7/7 A kérdező kommentje:
Akkor reméljük, hogy a havidíjba beszámolja a 2p/ft-t nem rá.
2012. máj. 8. 00:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!