Szerintetek melyik a jobb android, vagy windowsphone?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 28. 14:28
1/6 anonim válasza:
Sebességérzetre a WP7, viszont lényegesen kevesebb alkalmazás áll jelenleg rendelkezésre, és sokkal kevésbé testre szabható az androidnál.
Androidra rengeteg az alkalmazás, tört verziós appokat is gyerekjáték felpakolni, ha megunod telepítesz egy új launchert, kedvedre cserélgetheted a romokat, egy csomó androidos telefon pár kattintással unlock-olható, ellenben sokkal drágább darabot kell venned hogy ugyanazt a sebességérzetet elérd.
2/6 anonim válasza:
100 a lumia 800 és 110 körül van az s2 és egyeltalán nem gyorsabb a lumia.
3/6 anonim válasza:
nekem S2-őm van, és hajlamos a döcögésre főleg böngészőben.
Lumia olyan 5 percig volt a kezemben, de talán a puritán felület miatt nekem sokkal folyékonyabbnak tűnt. Itt apró eltérésekről beszélünk, tizedmásodpercekről, igaz lumia nem tudom hogy viselkedik hosszú használat alatt, lehet az is hasonló
4/6 anonim válasza:
Nekem az S2-m nem laggol ICS-vel, csak néha-néha, ami a gb-hez képest megváltás.
5/6 anonim válasza:
Mindkettő jó, de az android a testreszabhatóság végtelen kombinációi miatt jobb.
6/6 anonim válasza:
ha wp7-et unlock-olod, az is teljes mértékben testreszabható. akár megrajzolhatod a főképernyőt is. van rá külön win7es program, amivel összerakhatod. mégis nagyon stabil marad törve is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!