Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mért nem jó az iPhone 4-ben a...

Konszi kérdése:

Mért nem jó az iPhone 4-ben a 32gb-os memória?

Figyelt kérdés
Helló, most kaptam egy iphone4-et de a 32gb helyet 48mb-os. A telefon 32gb mutat még a számítógép 48mb és Pl zene,videó nem is fér rá szinte semmi. És aszt nem tudom hogy mért van ez. A választ előre köszi

2012. ápr. 26. 20:54
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Egyébként ez az első iPhonom,nem éritek hozzá nagyon :SS
2012. ápr. 27. 21:30
 12/23 A kérdező kommentje:
It egy kép róla,bocsi hogy rossz a képminőség majd meg probálok jobbat csinálni :) [link]
2012. ápr. 27. 21:54
 13/23 anonim ***** válasza:

Látod lent a jobb alsó sarokban a zenelejátszó alatt az MP3 feliratot, kérdező?

Na ott az eredeti szöveg iPod.

Ez kérlek, lehet fájni fog, de nem igazi iPhone, max egy baromi jó utánzat.

De gépre dugva nem is kellene azonnal felismerje, mert az iPhone csak az iTunes-szal szinkronizál.

Semmilyen iPhone alkalmazás nem fog futni rajta.Ez kb annyit tud, mint egy Samsung s5230, csak iPhone dizájnos menüje van, meg úgy néz ki kívülről.

Az ismerősödet csúnyán átvágták, és ezzel téged is.Akkor van szívás, ha 60-70 ezret fizetett ki érte, mint új iPhone-ért, holott 20 ezerért mennek ugyanezek a vaterán.

2012. ápr. 27. 22:01
 14/23 bp1985 ***** válasza:
Ez kamu iphone. Memóriakártyát tudsz belerakni?
2012. ápr. 27. 22:01
 15/23 A kérdező kommentje:
Köszi a választ akkor ez tényleg kamu iPhone egyébként az iTunsal probáltam szinkronizálni de semmit nem csinált az iTunes...:( Egyébként ezzel lehet valamit kezdeni?
2012. ápr. 27. 22:05
 16/23 A kérdező kommentje:
Nem tudok memó kártyát bele tenni!!
2012. ápr. 27. 22:06
 17/23 bp1985 ***** válasza:
Perzse, eladni.
2012. ápr. 27. 22:18
 18/23 anonim ***** válasza:

Hiába akarod szinkronizálni iTunes-szal, nem fog menni, mert ez nem iPhone.Az iTunes meg azzal szinkronizál...meg iPoddal.

...De gyanús nekem az Evernote logót mihez nyúlták le..mármint az elefántos ikon alatt milye nszöveg lehet, mert azt ne mtudtam elolvasni. :D

Kedves kérdező: Ez egy 48 mb belső tárhellyel rendelkező mtk platformos telefon iPhone kinézettel.Annyit tud kb, mint a Samsung s5230, Champ, Corby, vagy még tán annyit sem.Ezen nem iOS fut, az appstore-ból hiába vásárolsz alkalmazásokat, vagy töltesz le, az nem fog menni a telefonon.

Telefonáláson, és smsezésen kívül nem sok mindenre lehet használni, kiváló papírnehezék.Továbbá azt sem hiszem, hogy 5 Megapixelex HD/full HD kamerája lenne, márha egyáltalán ez van írva a dobozra, hanem legjobb esetben is 2 Mpix. körül lehet.Papírnehezéknek viszont annál jobb.

Ha nem kell, akkor a vaterára tegyétek fel, talán 15-18 ezer környékén megveszi valaki.

2012. ápr. 27. 22:28
 19/23 A kérdező kommentje:
Azalat az elefántos ikon alatt az van hogy:Felhasznál.
2012. ápr. 27. 22:32
 20/23 anonim ***** válasza:

Leleményesek ezek a kínaiak.Egy internetes jegyzetíró program logója az elefántfej, az Evernote-é.Hogy mit össze nem lopnak ezek...

Ha nem kell a telefon, akkor próbáld meg feltenni vaterára, ott lehet elviszi valaki.

2012. ápr. 27. 22:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!