Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen memoria kártya van az...

Milyen memoria kártya van az Iphone-ban? Vettem egy Canon Selphy 760as fotonyomtatót a férjemnek, ami mindenféle kártyáról tud azonnal nyomtatni, de nem tudom, hogy az Iphonehoz jó lesz-e? Ért valaki hozzá?

Figyelt kérdés
A digitális fényképezőgépéhez vettem, de ma mondta valaki, hogy az Iphone-ban is memóriakártya van, tehát lehet, hogy ahhoz is jó? Technikai antitálentum vagyok, ne nevessetek ki! Szerdán kapja meg, de addig is nagyon izgulok :)
2009. nov. 2. 13:38
 1/9 anonim ***** válasza:
Nincs benne kivehető memóriakártya.
2009. nov. 2. 13:46
 2/9 A kérdező kommentje:

Most nagyon elszomorítottál :(

akkor pl. nem is lehete a memóriáját bővíteni?

2009. nov. 2. 13:51
 3/9 A kérdező kommentje:
És mégegy kérdés: amúgy lehet nyomtatóra kötni az i-phonet? Vagy csak adatkábellel át kell játszani a képeket szgépre és úgy lehet nyomtatni? Mert ez a fotó nyomtató "gyakorltilag bármire köthető", az eladó szerint.
2009. nov. 2. 13:53
 4/9 anonim ***** válasza:

Nem lehet bővíteni a memóriáját, fix 8,16 v. 32. Megjegyzem én a 16-ot sose fogom kihasználni szerintem, alig párat használok, van aki meg a 64-eset várja. Úgy tudsz nyomtatni, hogy először iPhone->Számítógép aztán nyomtathatod a gépről. Közvetlenül iPhone-ról nyomtatni pl. a következő tud:

[link]

Azaz HP nyomtató WiFi funkcióval tud ilyet.

2009. nov. 2. 14:09
 5/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm! Ezt írja amúgy a nyomtató használati útmutatója: Opcionális vezeték nélküli nyomtatás

Az opcionális Bluetooth adapter segítségével közvetlenül nyomtathat a kompatibilis mobiltelefonokról.

Tehát ez pl. iphone-ra nem vonatkozik? Bocsi a sok kérdésért, meglehetősen szőke vagyok :)

2009. nov. 2. 14:15
 6/9 anonim ***** válasza:
Igen, ezt én is láttam, ezt nem tudom. Szerintem nem valószínű, de később még képes lehet rá az iPhone. HP-ra is egy programmal lehet, lehet hogy ehhez is lesz ilyen program.
2009. nov. 2. 15:08
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2009. nov. 2. 15:22
 8/9 anonim válasza:
Nem a témával kapcsolatban de nekem például most vannak azzal problémáim h kevés a 16 gb
2013. júl. 27. 15:10
 9/9 anonim válasza:

Szia!

Memória bővítés ügyben tudok segíteni. A telefonnak nem árt de, mégis úgymond "kalóz" eljárás. Az iPhonokban speciális mem. kártya van. A boltomban van 32GB-s, 64GB-s, 128GB-s. A SIM kártya helyén le kell pattintani a hátlapot és eltávolítani a védő lemezt, így a speciális memória kártyához jutva, azt is szintén eltávolítani és behelyezni

az új kártyát.

2015. márc. 26. 17:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!