Milyen memoria kártya van az Iphone-ban? Vettem egy Canon Selphy 760as fotonyomtatót a férjemnek, ami mindenféle kártyáról tud azonnal nyomtatni, de nem tudom, hogy az Iphonehoz jó lesz-e? Ért valaki hozzá?
Most nagyon elszomorítottál :(
akkor pl. nem is lehete a memóriáját bővíteni?
Nem lehet bővíteni a memóriáját, fix 8,16 v. 32. Megjegyzem én a 16-ot sose fogom kihasználni szerintem, alig párat használok, van aki meg a 64-eset várja. Úgy tudsz nyomtatni, hogy először iPhone->Számítógép aztán nyomtathatod a gépről. Közvetlenül iPhone-ról nyomtatni pl. a következő tud:
Azaz HP nyomtató WiFi funkcióval tud ilyet.
Köszönöm! Ezt írja amúgy a nyomtató használati útmutatója: Opcionális vezeték nélküli nyomtatás
Az opcionális Bluetooth adapter segítségével közvetlenül nyomtathat a kompatibilis mobiltelefonokról.
Tehát ez pl. iphone-ra nem vonatkozik? Bocsi a sok kérdésért, meglehetősen szőke vagyok :)
Szia!
Memória bővítés ügyben tudok segíteni. A telefonnak nem árt de, mégis úgymond "kalóz" eljárás. Az iPhonokban speciális mem. kártya van. A boltomban van 32GB-s, 64GB-s, 128GB-s. A SIM kártya helyén le kell pattintani a hátlapot és eltávolítani a védő lemezt, így a speciális memória kártyához jutva, azt is szintén eltávolítani és behelyezni
az új kártyát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!