HTC One S vs Sony Xperia S?
Figyelt kérdés
Minden érdekel! :)2012. ápr. 24. 17:27
11/18 anonim válasza:
hol van a htc s nek jobb kamerája ??? köztudott hogy a htc mindig is gyenge volt kamerába.
12/18 anonim válasza:
amiket le irtál abból csak az igaz hogy hardverileg jobb de nem sokkal a desing az szubjetiv nekem a sony tetszik anyagfelhasználásról meg annyit hogy volt ilyen hír hogy nagyon kopik az új one (persze ez nem biztos) az összeszerelés meg mind2 nél minőségi nem érzel különbséget. keress rá youtubeon van htc one s xperia s videó összehasonlítás és látszik hogy a htc s sárgásan veszi fel és a sony xperia sokkal szebb.
13/18 anonim válasza:
Megint en. htc One X-em es V-m van, egyik sem kopik. A kameraja pedig hidd, szebb kepeket csinal mint az XPERIA S.
http://www.youtube.com/watch?v=r-SPFe96uz4 itt a kamerateszt video.
A one X-ben es S-ben ugyan az a kamera van.
Es igen, regebben rosszabb volt a htc-k kameraja, elismerem, de a Sensation ota egesz turheto, a One szeriaban pedig nagyon jo kamerak kerultek.
Persze nyugodtan leugathatnak a Sony fanok, csak kicsit furcsa hogy kezdtek lassan olyannal valni, mint a Samsungosok. En minden kommentben elismerem hogy a Sony is kivalo telefon, de ennyi. A htc a premium kategoria, sosem lesz a ket marka egy szinten.
14/18 A kérdező kommentje:
Azt kell mondanom, hogy nekem a fotózásnál a minőség csak másodlagos, a kép memóriahasználata. Nekem az a lényeg, megvan a kép. Nem vagyok fényképész. (Ha az lennék eleve kamerát használnék.) És eddigi mobiljaimon max. 2 Mp-s kamera volt.
2012. máj. 13. 17:18
15/18 anonim válasza:
még mindig a htc S beszélnünk nem a x röl http://www.youtube.com/watch?v=3gx2V9fcmGM itt a kamera de amúgy nagy különbség nincs szerintem az alapján vedd melyik tetszik jobban kinézetre mert hardveriegl minimális eltérés van.
16/18 A kérdező kommentje:
Oké köszi a tanácsokat!
2012. máj. 13. 19:07
17/18 nexus 7 válasza:
az xperia S szar olyan van a nővéremnek egy HTC one s simán lenyomja szerintem sokkal jobban jársz ha HTC-t veszel nem olyan drága és az a HD kijelző hiába HD hogyha egy sima tft panel adok egy linket onnan ocsón lehet ilyen telefonokat rendelni: [link]
18/18 A kérdező kommentje:
#nexus 7
Ja persze, a One S-nek biztos sokkal szebb a kisebb felbontású, AMoled kijelzője >.< :D
2012. szept. 29. 20:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!