HTC One S vs Sony Xperia S?
Pontosan milyen drogos is fogyasztottál az elmúlt fél órában?
Xperia S: MSM8260 CPU, ami még Snapdragon S3, és "csak" Adreno 220-as GPU-val van, míg One S-be MSM8260A van, a jelenlegi legjobb proci, Adreno 225-tel.
Hardveresen erősebb a One S, persze lehet, hogy ez felhasználói szempontból semmit sem számít, de akkor is, már rögtön hülyeség, hogy mindenben jobb az Xperia S.
Viszont a One S egyetlen egy, de nagyon nagy hátránya, a pentile matrix-os kijelző, ami nem épp a legjobb.
En sem tudom mit fogyasztott az elso, de en is kerek!
Viccet felreteve, a One S szetalazza az XPERIA S-t. Egyedul a kijelzoben jobb a Sony, minden masban a htc. Ezen nincs is mit vitatkozni/gondolkozni. A S4 proci meg brutalisan gyors, neha meg a Tegra3-at is lenyomja.
En htc fan vagyok, mar egyszer irtam is ide. Manapsag nagyon elszaporodtak a Sony fanok, amit meg is tudok erteni, mert tenyleg jo telefonok, es az arazasuk is nagyon rendben van. Viszont, ha meg tudod fizetni mindket telefont, akkor szerintem az ar tenyezo kizarhato a versenybol.
htc One S mellett szol:
SOKKAL erosebb hardver, jobb kamera, vekonyabb, szebb design, minosegibb anyagfelhasznalas, minosegibb osszeszereles, Sense 4.0, jobb akksi.
Xperia s mellett szol:
HD lcd kijelzo, dedikalt kameragomb, tobb belso tarhely.
Dontsd el hogy melyik fontosabb neked. Egyik telefon sem fog csalodast okozni az tuti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!