Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Rendelt már valaki erről az...

Rendelt már valaki erről az oldalról?

Figyelt kérdés

phonedika.hu

Mi a tapasztalat?

Csak azért, mert én 5 napja rendeltem kiegészítőket. A pénzt ahogy kérték azonnal el is utaltam és azóta se kép se hang. E-mailre nem válaszolnak és a cuccot se kaptam még meg.

Igaz, szerencsére csak 2-3eFt-ról van szó. Lehet hogy ez volt a tanulópénz...? Vagy csak én vagyok türelmetlen?

2012. ápr. 24. 09:05
1 2
 11/17 bp1985 ***** válasza:
Nem pechem volt, hanem netről elvből nem rendelek.
2012. ápr. 29. 16:23
 12/17 A kérdező kommentje:
Jó, rendben. Én pedig elvből nem tömöm olyan kereskedők zsebét, akik 200%-os haszonkulccsal dolgoznak. :)
2012. ápr. 29. 18:42
 13/17 anonim válasza:

Kedves Vásárlónk!

Elnézését kérjük, hogy kételyek merültek fel Önben cégünk megbízhatóságával kapcsolatban. Mindenkit a legjobb tudásuk szerint a legrövidebb időn belül próbálunk kiszolgálni. Több mint 10ezer raktáron lévő termékünk van, így sajnos ritkán de előfordul hogy egyes termékek elérhetősége helytelenül van feltüntetve webshopunkban. De mint az Ön esetében is, ilyenkor ha kell a saját hasznunkról lemondva beszerzési áron kiszolgáljuk vásárlóinkat helyettesítő termékkel, a jó hírünk megtartása érdekében. Köszönjük türelmét és reméljük elégedett a vásárolt termékkel:)

A válaszadónak pedig felhívnám a figyelmét, hogy egy céget valóban egyszerű ma már megalapítani, azonban ugyan ilyen egyszerű ellenőrizni és eljárás alá vonni is, ha nem törvényesen működtetik. Sokan félnek Magyarországon az internetes vásárlástól (valószínűleg a Magyar mentalitásnak köszönhetően)miközben más országokban mára már teljesen természetessé vált. Sokkal olcsóbban és kényelmesebben vásárolhatunk! Ellenben egyetértek azzal, hogy sok a csaló, de szerencsére ma már az összes cég valódiságát, itt az interneten egy kattintással le lehet ellenőrizni.

Üdv: Phonedika

2012. aug. 7. 18:25
 14/17 A kérdező kommentje:

Utólag én is még egyszer megerősíthetem, hogy minden rendben volt a vásárlásommal kapcsolatban. Megkaptam a terméket, jó minőségben, nagyon kedvező áron.

Azóta rendeltem ismét a phonedik.hu-ról és valószínű még fogok is!

2012. aug. 8. 17:30
 15/17 anonim válasza:
Egy vásárlói oldalon egy hozzászóló azt írta,hogy rendelt egy gyári hologramos aksit a phonedikától és egy gyenge utángyártottat kapott na mármost én is gyári mobil akkut szerettem volna rendelni tőlük és a honlapon lévő telefonszámojukon egy nő azt mondta,hogy nincs mód csak a futár kifizetése után ellenőrizni,hogy a küldeményben az van-e amit rendelt a vásárló és ha nem az jött akkor saját költségén kell visszaküldeni kicseréltetni de még azt is mondta,hogy elsősorban csak hibás terméket vesznek vissza és ha ez így nem jó venni kell boltban.Ez aztán a kereskedői etika és korrekt hozzáállás ők hibáznak de a vevő fizeti a csere vissza szállítási díját és nincs személyes átvétel sem így mindenki zsákbamacskát kap vagy jó vagy fizeti a cserét ha nem jót küldenek!!!Vajon hol vannak az ellenőrző szervek ilyenkor mert húsvétkor kamerák kereszttüzében páváskodnak???
2012. dec. 4. 12:16
 16/17 csab12 válasza:

Egy inkorekt cég! SENKINEK SEM AJÁNLOM!!!

Előre utalás után utánvét küldték a terméket. A postásnak

kifizettem, ígéretet kaptam, aznap visszautalják a duplán kifizetett árat! Ez 4 nap után sem történt meg!! Telefonon annyit mondtak ,hogy JAA még itt van aláírásra vár..

Az ügyfélszolgálat elérhetetlen, folyamatos foglalat jelzés és kikapcsolt telefonok.

A gyári telefon aksi mellé nem kaptam, gyári garancialevelet!!! A számla az szerintük..

Ja és a legszebb a gyári aksi olyan régi ,hogy NULLÁRA volt merülve..

2013. nov. 4. 10:44
 17/17 A kérdező kommentje:

Én most hétfőn rendeltem tőlük harmadjára. A gyorsaság mondjuk tényleg nem az erősségük, még nem jött meg a cucc 4 nap alatt, ami elvileg raktáron van.

Direkt emiatt kértem utánvéttel.

2013. nov. 7. 14:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!