Rendelt már valaki erről az oldalról?
phonedika.hu
Mi a tapasztalat?
Csak azért, mert én 5 napja rendeltem kiegészítőket. A pénzt ahogy kérték azonnal el is utaltam és azóta se kép se hang. E-mailre nem válaszolnak és a cuccot se kaptam még meg.
Igaz, szerencsére csak 2-3eFt-ról van szó. Lehet hogy ez volt a tanulópénz...? Vagy csak én vagyok türelmetlen?
Ha külföldről rendelik ők is a cuccokat, akkor előfordulhat 2-3 hét, míg megérkezik, feltéve, ha nem akad fent a vámon.
Ha raktárról szállítanak, akkor az ország egész területén belül átlagosan 2-3 munkanap alatt meg kellett volna érkeznie.
Érdeklődj utána, hívd fel őket, és kérdezd meg, hogy mi a helyzet.
Ha a telefont sem veszik fel, akkor tényleg tanulópénz volt.
Noname oldalról nem rendelünk semmit.Ez alapszabály.
Az volt odaírva, mikor rendeltem, hogy raktáron van a termékekből.
Csak azért furcsállom, hogy nem válaszolnak, mert még rendelés előtt érdeklődtem náluk e-mailben és fél órán belül jött is a válasz. Most meg semmi.
De akkor egye-fene rájuk költöm még azt az 50-60Ft-ot is, feltéve, ha felveszik.
Pedig minden rendben vele!
Ők hívtak fel, hogy az egyik termékből még sincs abban a színben. És felajánlottak egy drágább típust helyette, ugyan azon az áron.
Úgyhogy végül is mégis egy korrekt cég, megnyugodtam :)
(Előző, én azért ilyen kis összegeknél meg merem kockáztatni, főleg ha kirakja magáról az adószámát, cégjegyzék számát, stb. Magánszemélyeknek ismeretlenül én sem szívesen utalgatnék.
De inkább vállalom 2-3eFt-nál a kockázatot, minthogy utánvétellel kérjem és emiatt több ezer forinttal támogassam a postát a semmiért. :( )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!