Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért nincs hozzáférhető...

Miért nincs hozzáférhető memória a telefonomon a játékhoz?

Figyelt kérdés

memóriakártyám van, elég sok hely is van rajta,arra raktam a játékot,mégis azt írja ki mikor el akarod indítani,hogy Java hiba,és hogy nincs hozzáférhető memória..

valaki valami segítség?:D

2012. ápr. 23. 17:19
 1/8 anonim ***** válasza:

Mert a játék futtatáshoz nem a memóriakártyán kell elég helynek lennie.

Hiába van pl két terás vinyó a gépedben a játékoknak, ha nincs elég ram ahhoz, hogy futtassa a játékot.

Így van ez a telefonnál is.

2012. ápr. 23. 17:38
 2/8 A kérdező kommentje:
oh,köszönöm szépen.:) és ezt honnan tudom megnézni,hogy mennyi ram van rajta? (xd) vagy ez hülye kérdés?:'DD
2012. ápr. 23. 17:51
 3/8 anonim ***** válasza:
Az attól függ milyen telód van?
2012. ápr. 23. 18:03
 4/8 anonim ***** válasza:
Abból kiindulva, hogy java játékot akart futtatni, talán egy saját platformos, touchwizzel felturbózva.Champ, vagy star, vagy valami ilyesmi lehet.Gondolom.
2012. ápr. 23. 18:14
 5/8 A kérdező kommentje:

innen töltöttem le játékot.: |

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2012. ápr. 23. 21:18
 6/8 anonim ***** válasza:

Az oldal jó, én is ezt szoktam ajánlani, a programmal nincs gond.

Ha fel tudod tenni a telefon memóriájára a játékot, onnan telepítsd, ne az SD kártyáról, lehet az a baja, hogy SD-ről akarod telepíteni, és nem találja a telefon memóriát.

Ez nem egy androidos telefon, hogy sd kártyáról lehet futtatni az appokat, mindenképpen a telefon memóriájában kell tárolni.

Próbáld így, ha eddig nem így tetted.

2012. ápr. 23. 23:05
 7/8 A kérdező kommentje:
köszönöm szépeeen!: )
2012. ápr. 24. 19:38
 8/8 anonim ***** válasza:
Na, ezek szerint működött?
2012. ápr. 24. 19:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!