Nokia N95 8GB. Hol lehet memokártyát bele rakni?
Nekem volt ilyenem,csak az autóban felejtettem a tűző napon és kicsit eldeformálódott :)
Amúgy tök jó dolgokra képes,a mobiola webcam nevű progival használhatod webcamera ként is wifin vagy akár bluetoothon keresztül.Imádtam azt a telefont.
ngéjdzs :) kulszó amit keresel.volt hozzá anno egy keretprogram amivel vitte ezeket a játékokat,de nagy teljesítméányre ne számíts,mint pl egy középkategóriás androidnál,ugyanis az n95-nek harmatgyenge a hardware.
ha valami normálisabb grafikát akarsz és sok jó programot futtató telefont akkor,el kell felejteni a nokiát jó messzire.
Ugyanis csak a nokia használja a symbiant és azt is változtatja időközönként és így mindíg csak pár telefon van amire jó az aktuális verzió,viszont az androidnál sok gyártónak sok készüléke van és mivel jóval meghaladják a nokia mobilok létszámát így sokkal nagyobb piac amire,jóval több program íródik.Így könnyebb kincset érőt találni köztük.A néhány hibától eltekintve jól összerakott telefon az n95.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!