Nekem egy olyan gondom lenne hogy felraktam egy Vodafone 858 Smart-ra egy Custom romot és hát nem vált be. SmartLucky 2.5 Most pedig Szeretném vissza rakni a gyári romot csak éppen egy részletes leírást nem találok! Hogy kezdhetnék hozzá?
Ezt az oldalt már meg találtam csak éppen nem nagyon tudom alkalmazni hálás lennék ha valaki tudna segíteni gyári állapotba helyezni a telefonom.
Nekem SE tapasztalataim vannak, így nem egyezik minden, de:
-telepítés előtt kellett volna biztonsági mentést csinálj recoveryvel. Ha ez nincs meg, akkor neten keress egyet, töltsd le és telepítsd (recoveryvel lementettet keress).
-ha nem találsz, gondolom a telefonnak van szoftverfrissítő szoftvere. Azzal ráraksz egy újat, amit a gép tölt le a netről.
Most nézem, hogy mit linkeltél. Ott minden egyértelműen le van írva.
Letöltöd, total cmd-vel vagy amivel tudod kitömöríted, telót gépre dugod, sd kártyára felmásolod (a dload mappa ne legyen másik mappába és ebben legyen a cucc amit letöltesz).
Kikapcs, majd hangerő fel+hangerő le+bekapcsológomb. Leteszed, elszívsz egy cigit, majd mire visszamész kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!