Szerintetek kapa?

Figyelt kérdés
1 hónapja kb. történt hogy msneztem az x10 mini pro-ról az ágyamban. és elaludtam. De nem is ez a baj. Néha előfordul velem hogy elernyednek az izmaim a számban és hát kifolyik a számból a nyál. és arra ébredtem hogy belefojt a billentyű mögé a nyál. Na most kiszedtem gyorsan az aksit és megpróbáltam megszárítani a radiátorhoz vittem. Hogy száradjon. és azóta nemkapcsol be.

2012. ápr. 22. 16:08
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Jaaa, most olvastam, hogy a kijelző mögé folyt.

Akkor az alaplapra nem juthatott, lévén, hogy az az alsó modulban foglal helyet, akkor a legjobb megoldás az lett volna, ha a szervizben kitisztíttatod, és semmi baja nem lett volna.

2012. ápr. 22. 16:33
 12/18 anonim ***** válasza:
Azért vidd el szervizbe, tisztíttasd ki, vagy ha panel cserés, akkor lehet megoldja az is a gondot.
2012. ápr. 22. 16:35
 13/18 petko333 ***** válasza:
ez igen ez lehet és azt ajánlom ha valaki vizbe elyti a mobilját hogy csak szedje ki az aksit sim kártyát és hagyd simán száradni 1-2 napig.
2012. ápr. 22. 16:36
 14/18 petko333 ***** válasza:

(vagy ha nyál folyik bele akk is ugyan igy kell cselekedni)

am meddig jut el bekapcs kor ? el sem indul vagy mi ?

2012. ápr. 22. 16:39
 15/18 A kérdező kommentje:
nem indul be
2012. ápr. 22. 17:03
 16/18 Ol!v3r ***** válasza:
A kijelző mögé egyáltalán,hogy fojt be nekem xperia minim van és vízzel takarítom (nem a csap alá teszem be) hanem csak a ķépernyőjét mosom le és nem ázolik be (lehet hogy azért mert gorilla glass) amúgy szerintem is vidd el szervízbe vagy vegyél egy jobb telefont az x10 már nem az igazi)
2012. ápr. 23. 18:11
 17/18 Ol!v3r ***** válasza:
*ázik(x10mini prora gondoltam)
2012. ápr. 23. 18:13
 18/18 anonim ***** válasza:
Utolsó: Attól, hogy az üveg GG, az még nem jelenti azt, hogy nem folyhat be mögé semmi, de még csak azt sem, hogy teljesen karcálló lenne.
2012. ápr. 23. 18:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!