Szerintetek kapa?

Figyelt kérdés
1 hónapja kb. történt hogy msneztem az x10 mini pro-ról az ágyamban. és elaludtam. De nem is ez a baj. Néha előfordul velem hogy elernyednek az izmaim a számban és hát kifolyik a számból a nyál. és arra ébredtem hogy belefojt a billentyű mögé a nyál. Na most kiszedtem gyorsan az aksit és megpróbáltam megszárítani a radiátorhoz vittem. Hogy száradjon. és azóta nemkapcsol be.

2012. ápr. 22. 16:08
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Egy hónapja nem kapcsol be??? És még nem volt szervízben? Hát ja, annyi neki.
2012. ápr. 22. 16:12
 2/18 A kérdező kommentje:
nem próbálkoztam vele sokszor...de nem volt sajnos időm bevinni a szervízbe.. ha elvinném gondolom nagy összeget fizetnék vagy csak azt mondanák hogy vegyek ujjat?
2012. ápr. 22. 16:15
 3/18 petko333 ***** válasza:
figyelj nekem is egy xperiam van cska nekem a következö változata xperia mini pro és mivel a billenytüzet bögött vagy a proceszor,kamera,ram,rom,vaku...stb az nem valami szerencsés ha ráfolyt a nyálad de lehet hogy az aksi krepált be de az nem valoszinü én is bele ejtetem egy samsung s5230 mobilt lemerült a folyo aljára nem müködött de vettem bele egy új aksit és már semmi gondja nem volt,de a te esetedbe ez nem valoszinö.. :((
2012. ápr. 22. 16:22
 4/18 petko333 ***** válasza:
*mögött van
2012. ápr. 22. 16:23
 5/18 petko333 ***** válasza:
már bocs hogy itt kérdezek de a kicsusztthatós bill a x10 nél medig birta ??(amedig nem folyt bele a nyálad)
2012. ápr. 22. 16:24
 6/18 anonim ***** válasza:
Olyan telóm van mint a kérdezőnek (7 hónapos) és még bírja a billentyűzet a szétcsúsztatást, semmi baja szerencsére :)
2012. ápr. 22. 16:26
 7/18 A kérdező kommentje:
de azonnal kivettem az akksit...szóval annak nem hiszem hogy baja lett.
2012. ápr. 22. 16:28
 8/18 A kérdező kommentje:
uuu akkarom mondani.. nem is a billentyűzet mögé ment be hanem a kijelzőhöz.. és 1 nap után amikor bekapcsoltam akkor be is kapcsolt csak elég hülyén nézett ki:/
2012. ápr. 22. 16:30
 9/18 anonim ***** válasza:

Ha az akksi zárlatot kapott volna, azt a rajta elhelyezett kis fehér indikátor papar mutatná, mert pirosasra színeződik.

De nagyobb a valószínűsége, hogy a hővel nyírtad ki, ha a jó 60 fokos radiátorra rádobtad egy pár órácskára, mert akkor amiatt ment szét benne valami.

Szétcsavarozni nem lett volna nagy kunszt, és kitörölgetni belőle a csulát, ezrével vannak a youtube-on a disassembly videók a vállalkozó szelleműek részére, de kéem szépen!

Sosem szárítunk forró radiátoron!Lehet, hogy azzal vágtad gallyra.

Ott van a telefon dobozán, hogy az elektronika max mekkora hőt képes elviselni, és meddig..ez általában 45 fok környékén van pluszban, meg néhány óra.Ha egy Laza 60 fok volt a radiátorban, és rátetted sülni néhány röpke órára, akkor az lesz a ludas, hogy valami frankón megolvadt a nyállal együtt.

2012. ápr. 22. 16:30
 10/18 A kérdező kommentje:
dehogyis dobtam rá csak mellette fogtam egy kicsit... nem raktam rá.
2012. ápr. 22. 16:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!