HTC Wildfire S, vagy Samsung Galaxy Gio?
Melyiket vegyem szerintetek?
A samsung mellett szól, hogy szebb a kijelzője (24 bites, míg a HTC-é csupán 16-os). A HTC-vel állítólag nincs olyan sok gond. Csak ez a két készülék jöhet szóba, másikat NE ajánljatok! Köszi!
Hát ha mindenképpen ez a két telefon jöhet szóba, akkor wildfire s.
Hiába az a 200(?) MHz órajel különbség a Gio előnyére, semmit sem számít, a Touchwizzel izzad, mint a ló, a Sense meg baromi jól van optimalizálva a 600 MHz mellé, tehát annyira nem mérvadó.
A kijelzője gyönyörű, a GG miatt ellenállóbb is az üveg, Chatelére, meg ilyenekre kifejezetten jó, mert a Wildfire S-t a HTC eleve egy social communication darabnak szánta, facebook-ra, twitterre, meg ilyenekre.Kompakt méret, kényelmes kézben tartani, és ami a jó, az az akkus üzemidő, mert kevés használat mellett 3 nap is kicsikarható belőle.
Egy problémája van: Az összes Wildfire S S-ON-os, tehát rootolni nem tudod, meg custom ROM-ról szó sem lehet, amíg nem offoltatod XTC Clippel.Feltéve, ha szükséged van ilyesmire.
Mindent összevetve, azért a Wildfire S egy szerethető kis valami, jobb mint a Gio, de az árát nagyon nem éri meg.
Hardverapródon, vagy vaterán vannak kifejezetten szép, újszerű, független darabok legalább egy 10essel olcsóbban, reálisabb áron.
Kedves 11!
sajnos én nagyon nem értek ezekhez, csak bemutató videókban láttam, hogy kipróbálásnál a HTC akadozott, míg a Gio nem. ezekről az utóbbi gondolatokról fogalmam sincs :D
Hidd el, a GIO is fog laggolni, mint az állat.
A legjobb az lenne, ha mindkettőt ki tudnád próbálni, kézben tartani, használni egy kicsit.
Az alsóközepes samsung telefonokról sosem hallottam jót, bár nincs tapasztalatom róluk, öcsém wildfire S-ét meg tudtam néha nyomkodni, és felhasználói élményben azért nagyon odavág a Sense a touchwiz-nek.Főleg ha social communication fan vagy, facebookozol, vagy twitterezel, vagy ilyenek, mert akkor ott a friend stream, meg a többi ilyen cucc a fanoknak.
Tehát a kettő közül a HTC-t javasolnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!