HTC wildfire s vagy samsung galaxy ace?
Miért ez a két elavult hardverű telefon?
Inkább SE Live with walkman 36-ért.
SE SE SE..
Mást ne vegyél olcsón, mert a többi készülék vacak 70-80 alatt..
Nekem meg volt egy csomó samsungom és abból is tönkrement jópár az elmúlt 15 év alatt...
A HTC meg csak a csúcskategóriában gyárt normális telefonokat, az alsóbb kategóriákat lexarja...
Ui:Érdekes, hogy mióta jó telefonokat gyárt a SE, mindenki azzal jön, hogy mennyi ilyen telefon ment tönkre, senki nem foglalkozott ezzel akkor amikor az X8 és az x10 mini volt a sony ericsson androidos telefonjai...
SE Live with walkman vegyél.
Azokra a faxokra meg nem kell hallgatni akinek állandóan akkor megy tönkre a SE telefonja amikor a kérdésben szerepel a wildfire s.
Ott a lehetőség a HTC előtt is, hogy normális áron adjon, modern hardverrel telefont. Az nem a Sony sara, hogy leszarják azokat akik jó telefont akarnak olcsón.
"SE telefonom volt 3 is és mind fél éven belül tönkre ment pedig megkíméltem. "
Fél éven belül?
Az én 2 SE telefonom ma is megvan. A k800-as idén 6 éves, apám használja, a k510 pedig nem is tudom hány éves, azt a szomszédomnak adtam ajándékba.
Milyen telefonjaid voltak amiket megkíméltél és fél év után tönkrement?
Stonhenge és Berta Imre:
Nem kell vele foglakozni, én már tudom ki ez az illető, kb. tavaly szeptember óta, mióta kijöttek a Sony Ericsson olcsóbb 2011-es modelljei, csak ezt tudja hajtogatni mivel konkurenciát mert állítani a hőn imádott HTC-nek.
Ja és Stonhenge-nek igaza van. Vajon hol van a HTC az alsóbb kategóriákban hasonló hardverű telefonjaival?
Lexarják? Hát én is lexarom őket...
"HTC nagyon megbízható és jól összerakott mobilokat gyárt."
Minden bizonnyal, csak kár, hogy a wildfire s az nem ez a kategória.
Hardveresen mindkettő elavult, akármilyen is a csomagolás.
Ui:Annak aki aszondja, hogy tönkrement 3 SE.
Mik voltak és mi volt a probléma, hogy fél év után tönkrement?
T-mobile szervízben dolgozok már azóta mikor még westel volt a cég neve, de ilyennel nem találkoztam, max akkor, ha valaki veled ellentétben nem kímélte, esetleg leejtette, vízbe ejtette. Viszont ezeket a HTC se bírja, a wildfire s azért nem egy motorola defy.
Kérdezőnek:
Mire akarod használni? Kell-e rá pl. android 4 stb?
A SE live-on kívül van még az xperia ray. A live és ray is messze jobb, mint ezen 2 telefon.
Hahaj, nekem is tíz SonyEricssonom ment tönkre az utóbbi két hétben, pedig alig csaptam őket falhoz. De eljött a HTC istene, s én megvilágosodtam. Azóta minden nap feláldozok egy kecskét a HTC istennek!
Amúgy hülyeséget félretéve, ne b@sszál ki magaddal, vegyél SE Live-ot. Tudásban akkora különbség van a másik két készülékhez képest, hogy még akkor is azt kell venni, ha a dizájn nem tetszik (bár szvsz az SE-k baromi jól néznek ki).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!