Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » A telefonom netezés közben...

A telefonom netezés közben néha találomra betölt egy-egy előzményt, előzménytörlés után is! Mit tehetek?

Figyelt kérdés

Opera Minit használok, a telefon Nokia E51. Borzasztó kínos, mert néha ez az előzmény épp az, mikor rányomtam egy üzenet elküldésére (nem első ilyen esetem), ezért gyakran látom, hogy például egy kérdésekhez újra meg újra elküldi a válaszom, órák vagy napok múlva is! Meg is mutathatom, ha még nem törölték a felesleget, az enyém a leghosszabb, linkekkel teletűzdelt hozzászólás, ezidáig háromszor másolta be (utoljára ma):

http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kutyak__2871441-milye..

Tehát például rámegyek a port.hu-ra, tölt, és behozza helyette az egyik Google keresést. Vagy mást, mindig van néhány, amit nagyon "szeret" és ezeket váltogatva tölti be.

Amit próbáltam: Opera újratelepítése (nem segít, mert valahol megőrzi a beállításokat, előzményeket), régebbi/újabb változat használata, állandóan előzmények törlése (nem segít, mert valahol még mindig tárolja, hiszen újra meg újra visszatér valami neki szimpatikus előzményhez), telefon komplett leformázása. Ez utóbbi után pár hétig nyugi volt, elvétve csinálta, de már megint.

Találkozott valaki hasonlóval? Lett rá megoldás? Már nagyon elegem van :(

2012. ápr. 18. 09:52
 1/4 anonim ***** válasza:
Ez eléggé furcsa viselkedés... Próbáld meg mondjuk frissíteni a szoftvert rajta, ezzel újratelepül az operációs rendszere, és elvileg eltűnik ez a valami... Őszintén nem tudom mi okozhatja ezt. Bár, még megpróbálhatod a gyári visszaállítást!
2012. jún. 17. 16:15
 2/4 A kérdező kommentje:
Gyári visszaállítást próbáltuk, akkor pár napig nyugi volt, de újrakezdte. Lehet, hogy beviszem a szervízbe...
2012. jún. 18. 09:53
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekemis ez a problémám.Kipróbáltam már minden lehetséges dolgot,de ideig-óráig megszünik aztán kezdödik elölről.
2012. jún. 18. 13:45
 4/4 anonim ***** válasza:
Hát akkor vmi eléggé durva hiba! Szoftver újratelepítés esetleg, vagy ha utána is csinálja(akkor már gondolom szériahiba) kapcsold ki szépen és vegyél egy új telefont! :/
2012. jún. 18. 18:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!