Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » HTC Wildfire S vagy HTC Cha Cha?

HTC Wildfire S vagy HTC Cha Cha?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 17. 22:00
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Aztán miért nem kell Sony?

Te is azok közé tartozol akik abból indulnak ki, hogy a HTC milyen a felsőkategóriában és akkor már az olcsóbb HTC-k is milyen jók?

Azért majd nézd meg pl. a Wildfire s-t és utána a Ray-t, majd rájössz. 50-ért a ray szinte ajándék...

2012. ápr. 18. 12:15
 12/15 hurikan23 ***** válasza:

Ja, nem kell neki a Sony, mert ő HTC-t akar.

A drága HTC-re nincs pénze, hát megveszi a legócskább 2 HTC-ből az egyiket, csak mert HTC.

Ezt a Samsung és a HTC nagyon jól csinálja, felsőkategóriában kiadják a legjobb, mittomén hánymagos cuccokat, az alsóbb kategóriákban meg nyomatják az olyan telókat ami elavult már hardveresen.

Az emberek pedig a Galaxy és a HTC név alapján veszik, mint a cukrot...

2012. ápr. 18. 12:26
 13/15 anonim ***** válasza:

Válaszd a Wildfire S-t, f.szom fog győzködni valakit, majd megbánod amikor a játékok 90%-a akadozik (már ami egyáltalán elindul mert aztán meg minimum az 50%-a egyáltalán nem is indul el rajta), XY program sincs rá, 20 perc mire egy kicsit is komolyabb honlap betölt, stb.

De te tudod, vedd a szart.

2012. ápr. 18. 21:10
 14/15 anonim ***** válasza:

Oké HTC-t akar, meg nincs pénze. De akkor miért nem vesz Desire-t? 1 árban van a Chacha-val használtan.

54 ezer ft újonnan meg tényleg szószerint rablás érte.

2012. ápr. 18. 21:36
 15/15 anonim válasza:
nekem a Wildfire S van. Ja, nem játszok rajta, csak telefonálok, SMS-t küldök, netezek és fotózok. Néha filmet nézek. A feliratosat is el lehet olvasni. Igaz, ajándék volt, de én meg vagyok vele elégedve.
2012. ápr. 24. 14:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!