Mephisto333 kérdése:
Telenor cseretelefont köteles biztosítani?
Figyelt kérdés
Van 1 Samsung Galaxy SII-es készülékem valami szoftver hibája lehet... Lényeg nem ezen van hanem ugyebár 120e ft. Bevittem kérdeztem, hogy adnak-e cserekészüléket és erre olyan választ kaptam,hogy sajnos mind rossz.. És akkor hogy a bánatba beszéljem le az előfizetésem? És még a net is ott van rajta.. De a számlát majd küldik! Mit lehet ilyenkor tenni?2012. ápr. 17. 14:13
2/4 anonim válasza:
Olyan helyen add le, ahol van csere készülék.
3/4 anonim válasza:
My.samsung.hu-n regisztráld be le is küldik a futárt és galaxy acet adnak cseretelefonnak (pest megyébe háznál meg is javítják)
4/4 anonim válasza:
nekem is szoftverhibám van
régebb azt hittem hogyha frissítem akkor jobb lesz de tévedtem mert csak rosszabb lett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!