Nokia 5800-om van és 8 gb-os kártya van hozzá de azt írja ki hogy megtelt a telefonmemória de ha egyszer 8 gb kártya van benne akkor azt hogyan?
Figyelt kérdés
akinek nokia 5800-a van kérlek segítsen vagy akárki aki tudja fontos lenne mert semmit se tudnak küldeni se wifizni se tudok és kb 10 percenként csipog a telefon hogy töröljek a telefonmemóriából2012. ápr. 16. 15:28
11/15 A kérdező kommentje:
jaa igen félreértettem kicsit furán irtad le :D na szóval ugye ahool tárcsázod a telefonszámot oda ird be ezt :*#7370# utána rákérdez hogy a rendszer formázásának inditása vagy valami ilyesmi arra menj hogy igen! semmi nem fog törlődni a telefonból kivéve az üzenetek ,jegyzetek , névjegyzék és ha a naptárba irtál valamit az is . a képek zenék minden más rajta marad ! :) nekem amikor felmerült ez a probléma áttoltam mindent inkább gépre de nem vesztek el a dolgaim csak ugye üzik meg amiket leirtam :) nekem már kétszer is csinált ilyet akkor is csak ezt a kódot ird be és ugyanigy ! :) és a telefonod meg fog javulni tudsz rajta netezni és bármit és nem irja ku hogy megtelt a memóriája -.- Remélem segitettem és neked is sikerülni fog ! :) majd ird le hogy sikerült és jo lett e ?! :)
2012. júl. 18. 22:38
13/15 anonim válasza:
jah megvan kicsit fèlre nèztem koszi szepen !
14/15 anonim válasza:
sikerült! Köszi! Meg neked ha küldenek blutooth on egy nagyob videót ami nem fér rá a telefon mem. Be azt átirányítja a mem kártyára ? Mert nekem nem: s
15/15 A kérdező kommentje:
szivesen ! hát még nem küldtek nagyobb videofájlt ugyhoyg ez nem tudom sajnálom !
2012. júl. 20. 22:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!