Nokia 5800-om van és 8 gb-os kártya van hozzá de azt írja ki hogy megtelt a telefonmemória de ha egyszer 8 gb kártya van benne akkor azt hogyan?
Figyelt kérdés
akinek nokia 5800-a van kérlek segítsen vagy akárki aki tudja fontos lenne mert semmit se tudnak küldeni se wifizni se tudok és kb 10 percenként csipog a telefon hogy töröljek a telefonmemóriából2012. ápr. 16. 15:28
1/15 anonim válasza:
Simán lehet hogy betelt a memória, annyira azért nem sok az a 8 gb.
Mik vannak a telefonodon?
pl.:hány film, hány játék és milyenek?
De a legtöbbet talán a zene foglalhatja.
2/15 Macs1209 válasza:
Telefonmemória != Memóriakártya!
Valami a telefon memóriájába szemetel, pl képek, alkalmazások, stb. Pakolj át amit csak tudsz a
memkártyára, és akkor nem fog ordítozni ilyenekért.
3/15 A kérdező kommentje:
nem rég kaptam a telefont és a 8gb-ból még 7 gb szabad ugyhogy nem azzal van a gond ! de a telefonmemóriából meg már mindent kitöröltem amit csak lehetett és kb eddig van rajta 200 kép és 100 zene ami nem olyan sok szerintem . de a beállításokba sehol sem lehet átállítani hogy a memóriakártyára mentse ! szerintem elviszem egy olyan emberhez aki ért hozzá . de köszönöm a válaszokat :)
2012. ápr. 16. 18:19
4/15 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek aki segitett de rávettem magam és keresgéltem még egy kicsit és sikerült megtalálnom :))
2012. ápr. 16. 21:46
5/15 anonim válasza:
ez nekem is problémám! Esetleg velem is megosztanád , h mi volt a probléma? :D előre is köszi!
6/15 A kérdező kommentje:
hát nekem azt csinálta hogy például belementem a netbe és kiirta hogy megtelt és iigy netezni se tudtam . zenét se tudtam rá átteni és kb semmi se fért rá :/ de nekem sikerült megcsinálni megosztom veled a megoldást ha gondolod ,és neked is ugyanez a prolémád :D
2012. júl. 16. 22:34
8/15 A kérdező kommentje:
és sikerült már meegoldani a probémát ?
2012. júl. 18. 01:25
9/15 anonim válasza:
hát nem mivel nem mondtad meg még hogy hogy csináltad meg :D
10/15 anonim válasza:
rosszúl tettem fel a kérdést élből......a megoldást szerettem volna megkérdezni csak elírtam :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!