Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » ! FONTOS Iphone Restore...

Stayynet kérdése:

! FONTOS Iphone Restore FONTOS! Most mit tegyek?

Figyelt kérdés

Szóval iphone 3g-m megtelt zenével ezért gondoltam visszatöltöm. Már a 3/4 járt (Az iphone-Freamware vissza ellenőrzése.) Mikor kidobta ezt a hiba üzenetet 1015. Utána olvastam hát azt javasolják hogy custom ipsw-t rakjak be. be raktam a 4.2.1 ipsw-t akkor viszont ki dobot ugyan ennél (Az iphone-Freamware vissza ellenőrzése.) most egy másik hiba kódot: 1600. próbáltam régebbi verziót is azzal is ezt írja.

Most mit tudok tenni?

Előre is köszönöm a segítséget.

#iPhone #visszatöltés #iphone 3g restore #iphone 3g visszatöltés #itunes hiba 1015 #itunes hiba 1600
2012. ápr. 16. 14:09
 1/3 Macs1209 ***** válasza:

1. letöltöd snowbreeze for 3G 4.2.1 (CSAK EHHEZ A FIRMHEZ KÉSZÜLT verziót, újabb/többhöz készült nem jó)

2. letöltöd eredeti firm

3. snowbreeze készítesz custom firm

4. snowbreeze integrált ireb-et elinditja, átpakolod telót

dfu-ba ahogy mutatja

5. inditod itunes

6. shift-et nyomva ráklikkelsz a "restore" gombra

7. kiválasztod a snowbreeze által kreált firmet (alapból

a desktopra menti)

8. vársz

9. örülsz

2012. ápr. 16. 16:00
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors választ, gyorsan ki is próbálom :D
2012. ápr. 16. 17:58
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a segítséget működik :D most nagyon happy van :D
2012. ápr. 16. 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!