Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mit szóltok milyen a Samsung...

Mit szóltok milyen a Samsung Star 2?

Figyelt kérdés
Érdemes megvenni,jó telefon,strapa bíró stb.

2012. ápr. 15. 20:32
 1/8 anonim ***** válasza:

Nem érdemes ilyen telefonokat venni!

Érdemes inkább Androidosat ott hozzá több mint 100000 alkalmazás

2012. ápr. 15. 20:40
 2/8 anonim ***** válasza:

Nem ez egy tovább fejlesztett samsung s5230

Nem érdemes megvenni.

Rossz még divattelefonnak is

Ahogy az előttem lévő mondta

Inkább androidos telefont

Pl:se live with walkman 36000

Bőven megéri

2012. ápr. 15. 20:56
 3/8 A kérdező kommentje:
De ha drágábbak?
2012. ápr. 16. 14:39
 4/8 A kérdező kommentje:
Meg nekem ez a teleofn csak arra van,hogy telefonáljak meg,hogy fogjak vele WI-FI-t.
2012. ápr. 16. 14:40
 5/8 anonim ***** válasza:

Oké hogy ez kell neked,de nézd meg például egy Sony Live With Walkman mennyire jobban megéri.Androidos,Wi-Fi,szuper kamera,1GhZ processzor és tényleg ott van a Google Play-en (Android Market-en) 10000... alkalmazás amik közül bőven válogathatsz.Samsung Star 2-(két haveromnak is van ilyen)

Nagyon szaggat menüje,lassú az egész teló és a Live with Walkman hidd el megéri az árát.Még szerencse hogy a SE ilyen olcsón árulja.

2012. ápr. 16. 16:16
 6/8 A kérdező kommentje:
Bocs de 36000-ért nem tudok venni telót valami olcsübb van?
2012. ápr. 16. 16:36
 7/8 anonim válasza:
Az android nagyon lassú. Nekem Star 2-m van de nincs vele semmi bajom pedig nem hagyom lustálkodni sokat használom és sztem nagyon jó. Egyszer beleejtettem a vízzel teli lavorba (ez kb. 7 hónapja volt) és azóta sincs vele semmi bajom.
2012. júl. 2. 15:49
 8/8 anonim válasza:
Ja és sok haveromnak van android és szinte mindegyikük azt mondja h sokszor beszar és lassú is! XD
2012. júl. 2. 15:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!