Szerintetek megéri? (többi lent. )
Figyelt kérdés
Samsung Galaxy Minit és egy LG KP500-at cserélnék Samsung galaxy Ace-re? (használt Ace-re) Ha igen és tudtok ilyet akkor azt is várom..2012. ápr. 15. 18:15
1/11 anonim válasza:
Inkább add el a Minit és az LG-t és vegyél Sony Live-ot 36K-ért a T-nél
2/11 anonim válasza:
Fényévekkel jobb a Live ezeknél !!
3/11 A kérdező kommentje:
Nem ismerem azt a telefont.. de nekem Ace kell mert az a régi álmom : // azért kérdezem
2012. ápr. 15. 18:56
4/11 anonim válasza:
Galaxy Ace: Régi elavult hardver:600MhZ proci,gyenge kijelző stb. nem lesz több frissítés (csak 2.3-as Android-ig)
SE Live with Walkman: 1GhZ proci,szép kijelző,HD videokamera,lesz rá 4.0-ás Android
Itt egy link a Live-ról: [link]
5/11 anonim válasza:
javítás:
Galaxy Ace: 800MhZ proci
6/11 A kérdező kommentje:
Hát még nem tudom.. de azért köszi a felvilágosítást!
2012. ápr. 15. 19:42
7/11 anonim válasza:
" de nekem Ace kell mert
az a régi álmom : // "
Amíg àlmodoztál elavult lett...
Inkább sony live 36-ért...
8/11 A kérdező kommentje:
Átgondolom... : /
2012. ápr. 16. 07:03
9/11 anonim válasza:
Akkor jól gondold át. :) Mert amit én az előbb leírtam különbségeket elég meggyőző
10/11 A kérdező kommentje:
Meggyöző természetesen, de döntésképtelen vagyok: (
2012. ápr. 16. 22:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!