Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen androidos telefont...

Szupersanyi kérdése:

Milyen androidos telefont vegyek 45000 Ft alatt? Játékra, zenehallgatásra, filmnézésre és internetezésre.

Figyelt kérdés
2012. ápr. 15. 10:52
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:

Mini Pro sem rossz annyiért, nagyon utálok viruális billentyűzettel írni, nem tudom másnál mi a helyzet, de szerintem nagy előny a fizikai QWERTY.

Vagy bármelyik Xperia, ennyi pénzért csak az jöhet szóba.

2012. ápr. 17. 19:07
 22/30 kisvuk29 ***** válasza:
Utosónak igaza van ngy előny a fizikai QWERTY.Nekem olyan van,de semmiért nem adnám,mert egy 16 GB-s kártyával telepakolom jobbnál jobb játékokkal(blapkmarketen ingyenesek,csak rá kell tenni a telóra gépről)és a fizetősökkel is meg minden nagy játékkal megy.Ráadásul némelyik játék(DragRacing,GuitarHero5,...meg még pár támogatják a nyilakat.Tudom mert próbáltam.)Net,filmek,zene nagyjából ugyan olyanok mint a Live(jóformán ugyan az.),csak nincs a "W" gomb a tetején.Ha az Android is fontos mindegyik SE-re jön az ICS,de pl.:Skate-re nem lesz,a legtöbb Galaxy-ra nem lesz,de minden a te döntésed.Remélem segítettem.
2012. ápr. 17. 20:29
 23/30 A kérdező kommentje:

igen, mindannyian segítettetek

köszönöm

még eldöntöm h live v mini pro, de sztem live-ot veszek

2012. ápr. 18. 15:26
 24/30 anonim ***** válasza:
Mini pro erősebb lenne, és jelenleg 1 árba vannak van neki előlapi kamerája,qwerty,bravia engine
2012. ápr. 18. 15:35
 25/30 anonim ***** válasza:
Nem erősebb, dettó ugyanaz a hardver mindkettő. A Mini Pro 13 ezerrel drágább.
2012. ápr. 18. 15:41
 26/30 anonim ***** válasza:

Mióta drágább 13 ezerrel? -.- [link]

[link]

Nézd már meg mit írsz fogyaték

2012. ápr. 18. 15:50
 27/30 anonim ***** válasza:

Domino?

Vegyél vissza a pofádból, gyökér.

2012. ápr. 18. 16:03
 28/30 anonim ***** válasza:
Nem, nem domino
2012. ápr. 18. 16:26
 29/30 anonim ***** válasza:
De én a Dominoról beszéltem. Általában az emberek azzal vesznek telefont. Ha itt azt mondod Pistikének, hogy 20 ezer forint az ájfón, még a végén elhiszi. De ha azt mondod, hogy 180, legalább nem vezeted félre.
2012. ápr. 19. 11:31
 30/30 A kérdező kommentje:

Már csak az a kérdés h Live vagy Mini Pro?

Szerintetek?

mini pro:3",QWERTY, bravia engine

live:3,2",Walkman,Track ID

a többi tulajdonságuk nagyjából ugyanaz

nem tudok dönteni

ja, a live kb. 5000-el olcsóbb

2012. ápr. 19. 14:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!