Van valakinek nokia 710-es telója? Használatához kellene kis segítség.
Lumia 710-re gondolsz?
Mert minden WP7-es telefonon ugyanaz az OS fut, mindet ugyanúgy kell kezelni.
Egyedi csengőhang nincs, az E az valószínű a mobilnetet fogja jelenteni, az ingyenes facebook meg csak úgy lehetséges, ha a face-en és a T-mobile-nál is beállítod a dolgokat, mint ahogy mindenki más csinálja.
A Beállítások-csengőhangnál fogod tudni kiválasztani a csengőhangodat, alapjáraton, ha jól tudom, akkor olyan 10-20 közül választhatsz, és ennyi.
Illetve...van még egy megoldás azt hiszem, de ennek utána nézek, és ha megtaláltam, akkor linkelem.
Így tudod megtenni, kell majd hozzá a Zune, meg egy vágó-szerkesztő program, amivel meg tudod majd vágni a szükséges számot.
A Lumiának, azaz a WP OS-nek, mint minden másiknak is, állandó netkapcsolatra van szüksége.Különösképpen, ha integráltad a facebookot a People HUB-ban (magyarul gőzöm sincs, hogy van, nekem angol volt), az XBox Live-ot is frissítgeti, az Időjárást, és minden netfüggő appot, Hub-ot.
Annyit tudsz csinálni, ha netcsomagod is van, hogy a szinkronizálás időtartamát a lehető legkisebbre csökkented, pl naponta csak 1szer frissítsen, ne óránként, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!