Pár napja leejtettem a telefonom (Xperia X8) Jó mi?
Szervíz.
Vagy mégis mit vártál?
Hogy adunk hozzá kódot?
Vagy programot?
Az x8 konstruciójából ítélve nem egy komoly darab, 2-3 perc alatt szétszedhető darabjaira, és enni idő alatt össze is rakható.
http://www.youtube.com/watch?v=Ele07ntWIaI
Árulnak hozzá kijelző panelt digitizerrel együtt, vagy anélkül, kicsit olcsóbban nagyon sok helyen, szerintem gsm boltokban is beszerezhető.Meg a szétszereléshez fontos eszközök is.
Ha nem akarsz belevágni, vagy nem mersz, akkor ne próbálkozz a cserével, vidd szervízbe, főleg ha garanciás, mert akkor ingyen cserélik neked.
"Iphone 4s-t kéne venni"
igen, mert ha azt leejted, az eleje-hátulja összetör, mert minden üvegből van
Nekem az xperia x10 mini pro-mal volt ugyenez a gond. De pontosan ugyanez, annyi hogy én bevoltam rugva és a zsebemben hozzávágtam egy billiárdasztal oldalához. Nyomj rá egy szovtfer frissítést Sony Ericsson Update Serviceel (ingyenesen letölthető a netről) áés ha úgysincs semmi akkor megfogod és vateráról rendelsz egy kijelzőt és kicseréled otthon. Én vateráról rendeltem 3000-ért egy kijelzőt gyanus is volt h mindenhol iylen 7-8000 ft de a 3000 rest megrendeltem és tökéletes. Itthon szétszereltem (egy darab pengető segítségével xD) és kicseréltem. Nem bonyolult művelet. Ha a külső érintőpanel nem sérült meg akkor csak a belső kijelző kell. Arra figyelj hogy mikor szereled legyen kikapcsolva mert nekem nemvolt és nem is műlködöttutána az érintés rajta, összeszenvedtem vele midnent bedugtam kihúztam majd emgint be megint ki, már nemtudtam hogy betenni a kijelzőt amikor rájöttem h csak újra kellett indítani. 18 éves vagyok, és egyedül megcsinálta 15 perc alatt, sztem nem bonyolult művelet. A másik hogy asony ericcson elég strapabíró telefonokat készít ahogy én ismerem pl ez a mini pro tesóm jóvoltából már volt egy pohár vízbe isXDXD és ott lebegett és világított kivettem, nem működött majd másnap reggel ugyanúgy működött mint azelőtt.
Sok sikert, remlem hogy segítettem:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!