Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung Galaxy Ace vagy Sony...

Samsung Galaxy Ace vagy Sony Ericsson Xperia Live with Walkman?

Figyelt kérdés

Mindkettőről olvastam jót is rosszat is.

Az Ace szebb, nagyobb a kijelzője, jó a TouchWiz 3.0-ás kezelője, de drága, gyenge a processzora.

A Sony Ericsson olcsóbb, jobb a processzora, de kicsi a kijelzője, és nekem a külseje nem is nagyon tetszik.

Főleg fotózásra-Videózásra, játszásra, netezésre használnám,. Fontos lenne, hogy bírja 3-4 évig!

Lécci indokoljatok!

Ja és ugye lelehet tölteni hozzá widgetteket?

(Még egy + kérdés: A Sony-nál meglehet e változtatni/el lehet-e tűntetni a kezdőképernyőn azt a négy ikont a négy sarokból?)

2012. ápr. 13. 17:50
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Szerintem vegyél egy xperia neo v-t,ugyan azt tudja mint a live,kicsit drágább,de 3.7-es a kijelzője,ez már elég jó
2012. ápr. 14. 19:58
 12/14 anonim ***** válasza:
De én úgy tudom, de javítsatok ki ha tévedek...Az ICS-el eltűnnek a 4 sarokból az ikonok vagy akárhogy nevezzük őket.
2012. ápr. 21. 10:02
 13/14 anonim ***** válasza:
lehet, hogy nagyobb a kijelzője, de gyengébb és elavultabb technológiájú a Samsungé.
2012. jún. 25. 00:30
 14/14 anonim ***** válasza:
mármint a processzorja.
2012. jún. 25. 00:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!