Új telot akarok. Nokiát, s valami jót, van tippetek?
Figyelt kérdés
Jó lenne ha a t-mobil-nál lenne vmi jo kis készülék. Árban olyan 30-60 ezerre gondoltam. néztem a nokia 8600 Lunát, arrol mi a véleményetek?2009. jún. 18. 20:20
1/8 anonim válasza:
nokia 5800 XM igaz kicsit több de megéri (szerintem)tmobilnál nem tudom van e
2/8 anonim válasza:
Esetleg én még az E51-et tudom ajánlani, nekem is ilyen van, hihetetlen gyors, és bármire használható...
Ezzel navigálok, netezek, stb...
3/8 anonim válasza:
a samsung telók se rosszak, bár egy kicsit macerás a java játékokat rájuk tölteni
4/8 anonim válasza:
Amit én ajánlok az a Nokia N78 :) 55be fáj és miiiiinden van benne ami csak szem és száj ingere (legujjabb symbian, wifi, gps, 3g stb stb...) Én nem bántam meg :)
5/8 anonim válasza:
utloso, nem a legujab symbian rendszer, nokia 5800 xm, meg ami az s60 v5 öt használja
6/8 anonim válasza:
Az 5800 semmi újdonságot nemtud az "előző" oprendszerhez képest, csakis az érintőképernyő miatt készült az új verziószám, de a mezei gombos 320*240 felbontású készülékekhez továbbra is Symbian 9,3 FP2 kerül fel.
7/8 A kérdező kommentje:
Valami csajosabb ötletetek nincs? Annyira nem kell hogy sokat tudjon, pl netre nem is használnám, csak jol nézzen ki, mp3 lejátszos, bővithető memoria, jo kamera (min. 2 megapixel) meg ilyenek.
2009. jún. 19. 20:15
8/8 anonim válasza:
Akkor a 5000-es szériából keress telefont, ezek a "trendibb" telók (amik használhatók is valamire)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!