Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Inkább egy motorola w375 vagy...

Inkább egy motorola w375 vagy egy samsung e250?

Figyelt kérdés

Nem tudom melyiket válasszam, mert a samsung jobb, és bővíthető a memóriája, de a fekete motorola nagyon tetszik.

Melyiket válasszam? Lécci írjátok meg minél többen a véleményeteket!

2009. jún. 18. 20:19
 1/8 anonim ***** válasza:
A samsung jobb választás! csak azért ne vegyél telefont mert jól néz ki az e250 is van fekete színben,a kijelző is jóval nagyobb szebb képet csinál stb....
2009. jún. 18. 20:48
 2/8 anonim ***** válasza:
attól függ mire kell...a samsung elég gagyi..butuska telefon,de a célnak végülis megfelel.ahogy írtad bővíthető a memoriája.én a másikat választanám..
2009. jún. 18. 20:57
 3/8 A kérdező kommentje:
akkor 2. válaszoló te a motorolára szavazol?
2009. jún. 19. 08:49
 4/8 anonim ***** válasza:
Ha a samsungra azt mondod hogy gagyi akkor h..e vagy
2009. jún. 19. 14:11
 5/8 A kérdező kommentje:
szerintem is 3.válaszoló. a samsung mióta gagyi? bocsika
2009. jún. 20. 21:00
 6/8 anonim válasza:

a samsung gagyi.. 1 éve sincs meg,és már 2x kellett vinni szervízbe,úgy hogy semmit sem csináltam vele..

nem lehet rá játékot,témát rakni.. kevés az alapmemória.. ha memóriakártyát raksz bele 1G-nál mér belassul..

jól néz ki meg kicsi, de igazából csak telefonálásra és smsre használható.. néha még telefonálásra se,mert van mikor recseg..

2010. márc. 7. 13:49
 7/8 anonim válasza:
*már
2010. márc. 7. 13:49
 8/8 anonim válasza:
én használtan vettem a samsungot 1 éve és még most is nagyon jó,szép képet csinál ,egyzserű használni és a motorola akksija nem sokáig bírja hamar elromlik és a legtöbb népszerű fajtához nincs is utángyrátott akkumulátor
2010. dec. 28. 11:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!