Hol lehet még előfizetéses telefont venni?
Telenor, T-Mobile, és Vodafone-on kívül szeretnék egy előfizetéses Samsung Galaxy Ace-t venni, ahol nem kérnek 80000 forint előleget lehetőleg.
Tudtok ilyen boltokat/helyeket, ahol adnak előfizetésre telefonokat? Ha bemegyek a T-Mobile-hoz akkor is kérnek 10000-80000 ft előleget a telefonra? Bemutatok befizetett számlát, és van aranykártyám (domino).
Djuice és Red Bull mobile-nak van még előfizetéses csomagja. Ha ezek se felelnek meg neked akkor nem veszel elfőizetésre telefont.
Amúgy tavaly vettem T-nél elfőizetésre telefont és nem kértek előleget, meg a vodafonnál se kértek amikor apám meghosszabbította a lejárt előfizetését és úgy vettünk egy telefont.
A Djuice szintén kérhet előleget. Na most van különbség, mert te gondolom alapból annál a szolgáltatónál voltál, előfizus.. akkor nem kérnek előleget mert megbízhatóan fizetetted a számlád (gondolom én).
Találta T-Mobile-nál olyat, hogy 9x1300 ft + 5000 ft tarifacsomag havidíj, ergo 6300 9 hónapig, utána 5000, kell közüzemi számlát bevinni amit befizettem. Remélem nem fognak előleget kérni, mert most nem állok úgy, viszont havi 6300-at be tudok vállalni.
Köszi a válaszod.
mert te gondolom alapból annál a szolgáltatónál voltál, előfizus..
Nem. Akkor kötöttem először előfizetést. Meg vettem hozzá egy telefont. Szerződést megkötöttem, telefont kifizettem és kész. Semmi előleget nem kértek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!