Hogy tudok párom tudta nélkül venni neki egy előfizetéses telefont?
Figyelt kérdés
Meglepetést szeretnék. Szeretnék venni neki egy készüléket, amik modtanában tetszenek neki. Lehet valahogy az ő aláírása, jelenléte nélkül előfizetést vásárolni?2012. febr. 8. 12:37
2/14 anonim válasza:
A te nevedre igen, az övére nem.
3/14 A kérdező kommentje:
igen én ezt tudom. De azért mégis csak tisztességesebb úgy ha az ő nevén van. Természetesen nem gondolok szakításra, de ha esetleg így alakulna akkor macera lenne a dologból. 1szer már így megégettem magam egy mobilinternettel :S
2012. febr. 8. 12:41
4/14 anonim válasza:
Adj neki egy képet az adott telefonról. Annak is fog örülni, mert megérti, mi a szitu. Aztán együtt szépen besétáltok az üzletbe és megveszitek.
5/14 anonim válasza:
Biztos, hogy nem lehet. Az előfizetéssel az ember vállalja, hogy x ideig folyamatosan minimum y összeget fizet. Ezt a kötelezettséget a tudta nélkül nem róhatod rá.
A megoldás az, hogy veszel egy kártyás telefont (igen, tudom hogy az drágább, de nem véletlenül), és azt a mostani kártyájával használhatja.
6/14 anonim válasza:
Egyébként érthető, hogy miért nem akarod a te nevedre venni, de gondolj bele, hogy mekkora gáz lenne, ha lehetne mások tudta nélkül előfizetést venni a nevükre..természetesen nem lehetséges.
7/14 A kérdező kommentje:
ez a kép jó ötlet! :) Köszönöm a válaszokat! :)
2012. febr. 8. 12:45
8/14 anonim válasza:
Vagy vegyél kártyás telefont. Persze azt sem tudnád az ő nevére, de az nem olyan ciki és kártyát tehet ő is bele sajátot.
9/14 anonim válasza:
Ha kártyásat veszel, akkor azt át lehet váltani előfizetésessé (prepaid-ből postpaid), illetve csak telefont is tudsz vásárolni (függetlent).
Előfizetést valóban csak saját névre lehet, hiszen ez egy szerződéses jogviszony, más nevében nem köthetsz szerződést.
10/14 anonim válasza:
De ha neked van egy előfizetésed, ahhoz tudsz venni készüléket. Azt aztán simán odaadhatod neki. Attól az előfizetés a te neveden marad, csak olcsóbban kapod meg a készüléket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!