Mit jelent ha előfizetéses telefont vásárolok?
Általában egy előfizetéses telefont 2 éves hűségnyilatkozattal kapsz, ami azt jelenti, hogy 2 évig biztosan fizeted azt, amit lebeszélsz (vannak különféle csomagok amit lehet pl. 3000 ft-ig lebeszélni vagy van hogy 1850 az alap, a telefonálást +ba számolják fel stb...).
És van a telefonrészlet ami pl. egy Samsung S5230 -nál (nálam volt/van így) 990 ft- ot fizettem mikor megvásároltam a készüléket, ez volt a kezdőrészlet és havonta mikor jön a számla ezt a 990ft-ot (vagy ha más teló lehet ez több is pl 3000ft) + a lebeszélt összeget kell fizetni. A telefon részlet viszont általában 9-14 hónapig van, ha ez lejárt akk marad a letelefonált számla.
Így sem olcsóbb a telefon, de mégis jobbnak tűnik havonta fizetni x összeget mint egybe kifizetni pl 30.000-100.000 ft-ot. egy telefonért. Persze mondom számolni kell azzal is, hogy + pénz a lebeszélés, ha nem telefonálsz akkor is van egy alap összeg.
köszi szépen a választ:)
nem tudom miért, nekem az lett elültetve az agyamban hogy olcsóbban tudom így megvásárolni. de akkor mégsem.
Igen olcsóbban kapod meg. Persze ennek akkor van értelme ha ki használod az előfizus szolgáltatást.
Pl apámnak a legdrágább csomagja van.(szüksége is van rá) így lett a 300 ezres telefon 100 valahány ezer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!