Ha előfizetéses telefont vásárolok Angliában és nem fizetem a számlát milyen következményei lehetnek?
Ismerősöm mondta hogy itt le kell ülni ha nem fizetem a számlákat. Csak azért kérdezem mert akkor ez azt jelenti hogy 2 évig muszáj fizetnem akkor is ha hazamegyek?
Kérem csak az írjon aki tudja is hogy hogy vannak ezek a dolgok..
Semmi se történik. Végülis amikor vásárolsz akkor elkérik az irataidat. Abból nem nehéz utánad keresni a mai világban. Egyszerűen csak azt fogod észrevenni, hogy egy behajtó cég elviszi amid van. Ilyen egyszerű.
A boltban aláírsz egy szerződést, amiben az van hogy ha nem fizetsz akkor megszívtad és ráadásul kötbérről is szó van benne. Ez feljogosítja a szolgáltatót hogy a pénzéhez jusson, akkor is ha neked nem lesz mit enned.
:)
De ezt most tutira tudjátok vagy csak gondoljátok? Volt már ilyen tapasztalatotok? Mert közvetlen ismerősnek mind 3 otthoni mobilszolgáltatónál van mobiltartozása és neki nem lett semmi baja. Bár szerintem nincs is semmi a nevén :)
De mi van akkor ha hazamegyek? Akkor is meg tudnak büntetni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!