Honnan tudhatom, hogy mikor telik le a 100MB internet?
A T-mobile szolgáltatótól rendelek 100MB internetet. Az lenne a kérdésem,hogy az csak arra vonatkozik, hogy van internetem,(pl. csak ingyenes facebook használatára)vagy tudok más oldalakra is felmenni? Ha igen, honnan tudom,hogy mikor telik le az a 100MB ?
Küldenek sms-t ?
És ez teljesen biztos? :d
Neked is így van?
Az lenne a kérdésem,hogy az csak arra vonatkozik, hogy van internetem,(pl. csak ingyenes facebook használatára)vagy tudok más oldalakra is felmenni?
Mi értelme lenne kifizetni egy csomó pénzt csak azért, hogy az amúgy is ingyen elérhető facebook zero-t lehessen használni? Ugye, hogy semmi értelme. Bátran látogathatsz akrámit.
Ha igen, honnan tudom,hogy mikor telik le az a 100MB ?
Küldenek sms-t ?
Igen, küldenek. Nem tudom milyen telefonod van, de érdemes egy adatforgalom számlálót telepíteni, ha nem lenne és akkor nyomon tudod követni, hogy mennyi van még hátra mielőtt csökkentik a sebességet.
Igen ez teljesen biztos szinte minden telonal így van
Figyelmeztetnek majd hogy elerted a csomagban foglalt mennyiséget;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!