Honnan tudhatom meg, hogy a településünkön milyen internet fogható?
ha a vezetékes rossz időben akadozik akkor mire számítasz majd a nem vezetékestől??? én jóra nem számítanék. a vezetékes az nem biztos hogy a rossz idő miatt akadozik. hanem mert eleve tré a szolgáltatásuk.
de ha esetleg írtad volna melyik település akkor megnézhető lenne melyik szolgáltató van nálatok jelen...
de hát néma gyereknek....... nincs egy szava se.
jajjj hát bocs hogy nem írtam le a levelezési címet sem...
én egy olyan oldalra gondoltam ahol a SAJÁT településünket beírva, kiadja az internet szolgáltatókat.
Ha nincs értelmes válaszod akkor miért írsz?
Lehetett volna azzal kezdeni, hogy :"Bocsi de nem írtad ki a települést" ahelyett, hogy panaszkodnál...és lám nem jöttem rá, hogy milyen internetszolgáltatónak van kiépítése ilyen körzetre..
jesszusom milyen mimóza lelkű valaki.
igazad van nem írtam semmi értelmeset.
ugyanis az ha beírtad volna hogy "mucsapusztán" laksz attól még nem tudjuk meg ki vagy.
ugyanis a legtöbb szolgáltatónak van település szerinti keresője és ha leírtad volna hol laksz akkor megtudtam volna nézni neked. / ha te nem voltál rá képes /
de igaz minek is töröm magam ilyennek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!