Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » HTC Wildfire S tapasztalatok?

HTC Wildfire S tapasztalatok?

Figyelt kérdés
Tegnap rendeltem meg egy HTC Wildfire S telefont, amit holnapra szállítanak ki. Olvasgattam róla sokat, tetszett is, de kíváncsi vagyok olyan emberek véleményére, akiknek volt/van ilyen készülékük. Az érdekelne, hogy mennyire gyors, akadnak-e rajta a gyengébb játékok (Angry Birds, Plants vs. Zombies, Cut the rope stb.), mennyire melegszik fel az aksija, mennyi ideig bírja töltés nélkül stb.?

2012. ápr. 12. 11:20
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:
Ti meg parasztok.:D Senkivel sem beszéltem csúnyán, elmondtam, hogy mi nem tetszik, erre bunkó módon minősítetek. Tisztában voltam vele, hogy le lehet mindent tölteni az andoridról, de nem akartam SE-t, nem is akarok, nem is fogok, mert szerintem SZAR. Ezt tapasztalatok alapján mondom, nem úgy mint ti, akik csak annyit hallottak, hogy mostanában mennyire király a SE.
2012. ápr. 14. 19:41
 22/29 A kérdező kommentje:
illetve android marketről, mielőtt ebbe is beleköttök
2012. ápr. 14. 19:43
 23/29 anonim ***** válasza:

Ja, hogy xar...

Az más...

Nekem inkább úgy tűnik, hogy bevásároltál a htc-vel és most xarozod a jobbat...

Érdekes, hogy nem volt a kérdésfeltétel után semmi gondod a live-al, utána már csúnya, most már xar...

Tudod mást nézz hülyének...

2012. ápr. 14. 20:39
 24/29 A kérdező kommentje:
Puszilom a pici agyadat, nehogy elpattanjon benne egy ér.:) Relax, darling.
2012. ápr. 14. 21:13
 25/29 anonim ***** válasza:

Nekem inkább az ilyenektől durran el az agyam, mint Te.

Rajtam kívül még legalább négyen vagy öten írták, hogy nem jó vétel volt...

Erre a mindenki által jobban ajánlott live-ot most már szarozod orrba-szájba, előtte nem is nézted, majd csak nem tetszett a kinézet majd a kezelőfelület. Hát az utóbbi egyszerűen megalol.

Mintha be lenne ágyazva gyarilag, hogy mást nem is lehet használni helyette...

Az meg, hogy nem lehet felvenni amikor hív valaki egyszerűen baromság. Majd próbáld ki a HTC-t amikor hív valaki miközben játszol a fent említett játékokkal.

Jól van legyél bulldog a HTC-vel, de attól még nem kell leszarozni egy sokkal jobb telefont.

Tapasztalatokat kértél, leírtuk, azt is, hogy vannak sokkal jobbak olcsóbban és hasonló áron is.

Ennyi...

2012. ápr. 14. 23:07
 26/29 A kérdező kommentje:
Olyan jókat nevetek azokon, akik ilyenen képesek felhúzni magukat.:) Komolyan rád férne egy nyugtató. Köszönöm a vidám perceket, aztán nehogy agyvérzésed legyen.:)
2012. ápr. 16. 19:38
 27/29 anonim ***** válasza:

Én is nevetek rajtad fiam...

Megveszel a név alapján, mert HTC meg hű meg há egy elavultnak számító telefont és utána meg vered itt a nyálad, mert kiderült, hogy van annál sokkal jobb is, ráadásul olcsóbban?

Mindegy. Csak azt tudom mondani, hogy legyél vele bulldog...

2012. ápr. 17. 01:59
 28/29 anonim válasza:
nekem jelenleg ilyen telefonom van és én nagyon szeretem:D sokkal egyszerübb mint a galaxy ace..mondjuk én még decemberben kaptam,de 2x volt szervizben,vírusos volt
2012. okt. 25. 18:09
 29/29 anonim válasza:
Én nagyon megbántam, mert egy nagy FOS..."és most lehet mocskolódni".
2012. okt. 29. 10:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!