HTC Wildfire S tapasztalatok?
Ja, hogy xar...
Az más...
Nekem inkább úgy tűnik, hogy bevásároltál a htc-vel és most xarozod a jobbat...
Érdekes, hogy nem volt a kérdésfeltétel után semmi gondod a live-al, utána már csúnya, most már xar...
Tudod mást nézz hülyének...
Nekem inkább az ilyenektől durran el az agyam, mint Te.
Rajtam kívül még legalább négyen vagy öten írták, hogy nem jó vétel volt...
Erre a mindenki által jobban ajánlott live-ot most már szarozod orrba-szájba, előtte nem is nézted, majd csak nem tetszett a kinézet majd a kezelőfelület. Hát az utóbbi egyszerűen megalol.
Mintha be lenne ágyazva gyarilag, hogy mást nem is lehet használni helyette...
Az meg, hogy nem lehet felvenni amikor hív valaki egyszerűen baromság. Majd próbáld ki a HTC-t amikor hív valaki miközben játszol a fent említett játékokkal.
Jól van legyél bulldog a HTC-vel, de attól még nem kell leszarozni egy sokkal jobb telefont.
Tapasztalatokat kértél, leírtuk, azt is, hogy vannak sokkal jobbak olcsóbban és hasonló áron is.
Ennyi...
Én is nevetek rajtad fiam...
Megveszel a név alapján, mert HTC meg hű meg há egy elavultnak számító telefont és utána meg vered itt a nyálad, mert kiderült, hogy van annál sokkal jobb is, ráadásul olcsóbban?
Mindegy. Csak azt tudom mondani, hogy legyél vele bulldog...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!