HTC Wildfire S tapasztalatok?
Lehet bőviteni, de mindent áthelyezni nem lehet, csak ami támogatja, de az adatok vagy, ha olyan app akkor a libek is a belső memóriában maradnak.
A sony live pl. 320 mb felhasználható memória van...
Zenére pont a walkman lett volna jobb...
De úgy összességében is.
Hát kinézet alapján nem szabad androidos telefont venni.
Mi az ami nem tetszik rajta?
"A SE Live csúnya:D"
Legyél vele boldog.
Nő vagy? Azok szoktak kinézet alapján bármit is venni.
Aztán elmondanád, miért is csúnya? Nem téglalap alakú, mint az iphone?
Lefogadom, hogy csak képen láttad.
ui:ezek már nem elsősorban telefonok, hanem kéziszámítógépek. Mintha én mondjuk bemennék egy pc üzletbe és kinézet alapján vennék drágán egy p1-es gépet, miközben olcsóbban kapok egy p4-est.
Te tudod...
Persze, hogy én tudom, hogy mi tetszik. Nehogy már mást határozza meg az ízlésemet.
És egyébként: nem, pont, hogy képen elfogadható a kinézete, de mivel az ismerősömnek SE-ja van, és fogtam már a kezemben, használtam is, tudok róla véleményt mondani a tapasztalataim alapján: nekem speciel nagyon nem jött be. Nem csak a külseje, hanem a menürendszere teljesen más, mint a többi androidos telefoné, ami engem kifejezetten zavar. Mellesleg panaszkodott is rá, hogy sokszor a kijelző nem reagál, legtöbbször, amikor felvenné a telefont és oldalra kell húzni azt a valamit.
Felhasználói felület?
Tudod, hányféle van a marketen amire lelehet cserélni?
Sőt akár az egész rendszert is cserélheted kernelestül mivel hivatalosam nyitható a bootloader.
Most komolyan azért veszel gyengébbet, mert saját kezelőfelülete van? Mondjuk a Htc felülete is saját...
A launcher miatt nem tetszik a live?
Akkor te nem nő vagy nem is b.zi, csak h.lye az androidhoz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!