Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » HTC Wildfire S tapasztalatok?

HTC Wildfire S tapasztalatok?

Figyelt kérdés
Tegnap rendeltem meg egy HTC Wildfire S telefont, amit holnapra szállítanak ki. Olvasgattam róla sokat, tetszett is, de kíváncsi vagyok olyan emberek véleményére, akiknek volt/van ilyen készülékük. Az érdekelne, hogy mennyire gyors, akadnak-e rajta a gyengébb játékok (Angry Birds, Plants vs. Zombies, Cut the rope stb.), mennyire melegszik fel az aksija, mennyi ideig bírja töltés nélkül stb.?

2012. ápr. 12. 11:20
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:

Lehet bőviteni, de mindent áthelyezni nem lehet, csak ami támogatja, de az adatok vagy, ha olyan app akkor a libek is a belső memóriában maradnak.

A sony live pl. 320 mb felhasználható memória van...

2012. ápr. 12. 13:51
 12/29 A kérdező kommentje:
Ari vagy, de az SE Live összehasonlítással már semmit sem tudok kezdeni.:) Nem áll szándékomban telepakolni játékokkal a telót, csak egy-kettőt rakok rá, inkább zenéből lesz rajta rengeteg.
2012. ápr. 12. 17:21
 13/29 anonim ***** válasza:

Zenére pont a walkman lett volna jobb...

De úgy összességében is.

2012. ápr. 13. 00:39
 14/29 A kérdező kommentje:
A SE Live csúnya:D
2012. ápr. 13. 13:21
 15/29 A kérdező kommentje:
Meg úgy a SE telefonok nagy része, nekem nagyon nem tetszenek. Ami az elmegy kategóriába tartozik külsőre, az már drága vagy abban az árban találok jobbat (és szebbet).
2012. ápr. 13. 13:22
 16/29 anonim ***** válasza:

Hát kinézet alapján nem szabad androidos telefont venni.

Mi az ami nem tetszik rajta?

2012. ápr. 13. 13:29
 17/29 anonim ***** válasza:

"A SE Live csúnya:D"

Legyél vele boldog.

Nő vagy? Azok szoktak kinézet alapján bármit is venni.

Aztán elmondanád, miért is csúnya? Nem téglalap alakú, mint az iphone?

Lefogadom, hogy csak képen láttad.

ui:ezek már nem elsősorban telefonok, hanem kéziszámítógépek. Mintha én mondjuk bemennék egy pc üzletbe és kinézet alapján vennék drágán egy p1-es gépet, miközben olcsóbban kapok egy p4-est.

Te tudod...

2012. ápr. 14. 04:57
 18/29 A kérdező kommentje:

Persze, hogy én tudom, hogy mi tetszik. Nehogy már mást határozza meg az ízlésemet.

És egyébként: nem, pont, hogy képen elfogadható a kinézete, de mivel az ismerősömnek SE-ja van, és fogtam már a kezemben, használtam is, tudok róla véleményt mondani a tapasztalataim alapján: nekem speciel nagyon nem jött be. Nem csak a külseje, hanem a menürendszere teljesen más, mint a többi androidos telefoné, ami engem kifejezetten zavar. Mellesleg panaszkodott is rá, hogy sokszor a kijelző nem reagál, legtöbbször, amikor felvenné a telefont és oldalra kell húzni azt a valamit.

2012. ápr. 14. 17:53
 19/29 anonim ***** válasza:

Felhasználói felület?

Tudod, hányféle van a marketen amire lelehet cserélni?

Sőt akár az egész rendszert is cserélheted kernelestül mivel hivatalosam nyitható a bootloader.

Most komolyan azért veszel gyengébbet, mert saját kezelőfelülete van? Mondjuk a Htc felülete is saját...

2012. ápr. 14. 18:19
 20/29 anonim ***** válasza:

A launcher miatt nem tetszik a live?

Akkor te nem nő vagy nem is b.zi, csak h.lye az androidhoz...

2012. ápr. 14. 19:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!