WP7-et lehet galaxy s2-re felrakni?
csak a Laucher7 nevű launchert tudod leszedni.
Sehogy máshogy nem lehet.A Launcher7 elérhető a playről ingyenesen..ez egy reklámos változat, de a mobile9.com oldalon le lehet tölteni a pro változatot is...van mindenféle egyéb progi, amivel még wp7-esebbé tudod tenni a telefont, a marketen ezek is fent vannak: Zplayer (zune player kinézetű lejátszó) meg ha a "wp7"-re keresel, akkor van wp7 tárcsázó, meg minden egyéb...
Tessék, ez a fejlesztő csapat hivatalos oldala, itt megtalálhatod az elérhető, kész, a bétás, és alfa verziós programjaikat, amik nagy része fent van a play-en.
Teljes wp7 OS-t nem fogsz tudni rá tenni soha.
ezek nagy részét ismertem még számológépet is leszedtem :)
de kösz a választ
az első kereszt platformos tablet most fog kijönni, baromi ronda, ormótlan dög, android és windows7 kombóval (már ötletnek is rossz), telefonokon ilyen nincsen.
Az iOS nem megy droidon, és wp7-en, a droid megy ios-en(jailbreak), de winpho7-en nem, és a wp7, az csak wp7-en megy, semmi máson.Az a rendszer annyira zárt, hogy a lepkefingástól is őrzik-védik.
iOS természetesen droidon nem fog futni, letölteni persze le lehet, jailbreakelt iOS-ek között ugyanúgy megy a szoftver váltogatás, mint a droidnál, de a wp7 az egy másik világ.
Az n9-es Nokia elviszi az androidot, az n9 hardverileg ugyanaz, mint a Lumia 710 és a 800. Ha az n9 elviszi, akkor a lumia 800 is viszi az androidot. Ha a hardver ugyanaz, akkor ez visszafelé is igaz, csak androiddal.
Ugyanis, a Lumia 800 hardvere egyenlő az xperia arc s hardverével. Hardveresen nem lehetetlen....más szempontból már nem tudom...de szerintem egy magas szintű programozói tudással, rá lehet tenni az s2-is a wp7-et, csak nem működne valami gyorsan, mert csak az egyik processzort tudja vezérelni, és a grafika és felbontás terén se lenne valami jó a gép...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!