Minden okostelefonon van WiFi?
Az okos telefon kifejezést jóformán az iPhone 2G óta használják, az N73 meg 2006-os darab, egy évvel öregebb.Bár nem tudom, hogy emiatt oda sorolják-e, vagy nem, nyilván a régebbi darabokban, 2006-2007 környékéről, nem feltétlen van.
Akkor úgy módosítanám az első kijelentésem, hogy az utóbbi években, amióta él az okos telefon kifejezés, az ezzel a címmel ellátott telefonok 90-95%-ában van wifi antenna.
#4: A smartphone kifejezést az Ericsson találta ki 1997-ben.
Az első Wi-Fivel ellátott készülék 2004-ben(Nokia 9500) jelent meg és tudomásom szerint a legújabb nem Wi-Fis okostelefon 2011 Szeptemberében jelent meg, a Nokia C5-00 5MP.
Az N-series a multimédiás smartphone család, ezzel tisztában vagyok.
Ott vannak az eltérések, hogy maga a "smartphone" bár ugyan létezett már az "okos telefon" előtt, de mint mondtam, ezt sok helyen külön kategóriának veszik.Én eddig a kettőt szét választottam, nyilván te nem, ebből én nem nyitok veled vitát.
És hogy hány apától származom?Nyilván egytől, de egy ilyen feltett kérdés után feltételezem a biológiai dolgokkal nem vagy teljesen tisztában.Ülj le fiam, egyes!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!