Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Minden okostelefonon van WiFi?

Mosolyogj! kérdése:

Minden okostelefonon van WiFi?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 10. 12:51
 1/9 anonim ***** válasza:
Az okos telefonokban ez alap felszereltségnek számít.
2012. ápr. 10. 12:53
 2/9 A kérdező kommentje:
Köszi. :)
2012. ápr. 10. 12:54
 3/9 anonim ***** válasza:
80%
A régebbiekben nem mindben, de az újakban igen. Pl nekem egy N73-as Nokiám van, na abban nincs. :D
2012. ápr. 10. 12:58
 4/9 anonim ***** válasza:
24%

Az okos telefon kifejezést jóformán az iPhone 2G óta használják, az N73 meg 2006-os darab, egy évvel öregebb.Bár nem tudom, hogy emiatt oda sorolják-e, vagy nem, nyilván a régebbi darabokban, 2006-2007 környékéről, nem feltétlen van.

Akkor úgy módosítanám az első kijelentésem, hogy az utóbbi években, amióta él az okos telefon kifejezés, az ezzel a címmel ellátott telefonok 90-95%-ában van wifi antenna.

2012. ápr. 10. 13:08
 5/9 anonim ***** válasza:
53%

#4: A smartphone kifejezést az Ericsson találta ki 1997-ben.

Az első Wi-Fivel ellátott készülék 2004-ben(Nokia 9500) jelent meg és tudomásom szerint a legújabb nem Wi-Fis okostelefon 2011 Szeptemberében jelent meg, a Nokia C5-00 5MP.

2012. ápr. 10. 13:35
 6/9 anonim ***** válasza:
0%
Én eddig a smart phone-t külön vettem az okos telefontól, csakúgy, ahogy sok más helyen is teszik.Maga az okos telefon kifejezés az iPhone megjelenése óta kezdett aktívan a köztudatba lépni, én így gondolkodtam, függetlenül attól, hogy a smart phone okos telefont jelent.Még anno a T-Mobile is külön kategorizálta ezt a telefonoknál.
2012. ápr. 10. 13:48
 7/9 anonim ***** válasza:
0%
Pl, mikor vettem az Omnia2-met, 2 éve kb, akkor amellett még a smartphone volt feltüntetve a kiemelt funkciók mellett, de az akkor még kapható galaxy spica mellett már "okos telefon" szerepelt.Nem megmagyarázni akarom én ezt, csak én eddig külön vettem a két kategóriát.
2012. ápr. 10. 14:02
 8/9 anonim ***** válasza:
rókarobi21! Neked hány apától van ennyi eszed? Tudod mit jelent a Nokiánál az N series? Mert ha nem, olvass utána! :D
2012. ápr. 12. 13:46
 9/9 anonim ***** válasza:
22%

Az N-series a multimédiás smartphone család, ezzel tisztában vagyok.

Ott vannak az eltérések, hogy maga a "smartphone" bár ugyan létezett már az "okos telefon" előtt, de mint mondtam, ezt sok helyen külön kategóriának veszik.Én eddig a kettőt szét választottam, nyilván te nem, ebből én nem nyitok veled vitát.

És hogy hány apától származom?Nyilván egytől, de egy ilyen feltett kérdés után feltételezem a biológiai dolgokkal nem vagy teljesen tisztában.Ülj le fiam, egyes!

2012. ápr. 12. 13:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!