Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Okostelefonon hol tudom...

Okostelefonon hol tudom megnézni, hogy van-e elérhető kódolatlan wifi?

Figyelt kérdés
Most kaptam okostelefont, (LG Optimus One) és nem értek még annyira hozzá. azt hol lehet megnézni, hogy van-e wifi, amin tudok ingyen netezni? köszönöme lőre is!
2011. dec. 11. 20:36
 1/5 anonim ***** válasza:

beállítások-----> Wirelles beállítások wifi beállítások

ja és nekem is p500-am van most vittem szervízbe, hogy frssítsék ha akarod te is elküldheted sokkal gyorsabb , jobb lesz a telefon

2011. dec. 11. 20:40
 2/5 anonim ***** válasza:

Erre találták ki a használati utasítást. Abban benne van, hogy hogyan kapcsold be a wifit.

Akkor a másik dolog, hogy ha egy kicsit rászánnád magad, hogy kipróbáld a telefonodat magad is hamar megtalálnád, hogy hol is lehet bekapcsolni a wifit. Egyébként ezt a beállításoknál a vezeték nélküli és hálózati beállításoknál fogod megtalálni.

Ha ezzel mind megvagy akkor magától elkezd hálózatot keresni amit szépen ki is listáz. Ha nincs hálózat akkor nem fogsz látni semmit.

Kezdj el ismerkedni a telefonnal. Sokkal könnyebb lesz úgy használni, mint ha minden apró probléma meg beállítási kérdésre várnád a választ amikor magad is meg tudod találni ha már megismered mi hol van benne.

2011. dec. 11. 20:41
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat...

2. nak: persze, megnéztem már, csak nem talált semmit, és ezért inkább feltettem a kérdést...de akkor ha talál kapcsolatot, akkor listázza...köszön9m mégegyszer.

2011. dec. 11. 20:44
 4/5 anonim ***** válasza:

okostelefon,buta felhasznaloval,mint az esetek 99%aban.

azt,hogy hol latsz ingyenes wifit azt a telefonnem fogja megmondani,csak magat a routert.

ehhhh.

olvasni kene,tajekozodni,utana vasarolni.

az eredmeny lathato.

:(((

2011. dec. 11. 21:45
 5/5 A kérdező kommentje:
Neked meg nem ugatni kellene egyből...úgy kaptam ajándékba a telefont, és eddig nem is fogtam ilyet a kezemben, már 8 éve egy régi sony ericssonom volt, 15 megás memóriával, és szinte semmit nem tudott. És wifi kapcsolatot nem talált a telefon itt ahol élek, ezért nem értettem, hogy hol lehet látni a routert...De ma kipróbáltam a városban és működik...nem leugatni kell az embert egyből, gondolom tesem az anyád hasában jöttél rá a dolgokra...bár kitudja, ezekszerint vannak ilyen "zsenik", mint pl te is...
2011. dec. 12. 17:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!