Érdemes megrootolni az xperia arc s-em?
Mert mondják hogy úgy jobb lesz
Én nemtudom ezzel az 1.4 ghz vel semmi bajom nincs
Kepzeljetek lehet hogy nem hiszitek el de elég sok mindenben elvert egy galaxy s2-őt.
Pl.kamera sebesség,médiakonvertalas,angry birdsot is egy picivel gyorsabban hozta be minta gs2
Általában garis szervíznél nem nézik, vagy nem foglalkoznak azzal, hogy rootolt-e, legalábbis a közvélemény nagy része ezt mondja, de 1.4 GHz még bőven elég a mai alkalmazások 90%-hoz legalább, főleg akkor, ha a Desire-m (habár rootolt, nincs felhúzva a proci) 1GHz-en akadásmentesen futtatja a legjobb(szerintem) gameloftos játékokat is, dead space, assassins creed, hawx, bad company 2.
Bőven elég az 1.4 GHz egy átlag felhasználónak.
Rootolni messze nem csak azért szoktak, hogy húzzák a procit...
Pl. root jogot igénylő appokhoz is, pl. titanium backup.
De backup készítéshez nem feltétlenül van szükség root jogosultságot igénylő alkalmazásra.
Az átlag felhasználó csak azért akar rootolni, hogy a processzor órajelet kicsit felhúzza, vagy custom romot használjon, a backup készítéssel már csak az foglalkozik, aki tudja is, hogy mire jó az.Bár mindenki tudná. :D
Ettől függetlenül az 1,4 GHz órajel még tökéletesen kielégíti a mai igényeket, és az ICShez is elegendő lesz.
Nincs szükség?
A titanium backup az adatokat, beállításokat is menti az appokhoz, azokat elmenteni és visszaállítani nem lehet rootolás nélkül.
Én is csak emiatt rootoltam a sima arc-ot és persze más rootot igénylő app miatt, pl. adfree vagy adaway, amik a reklámokat tüntetik el a hosts fájl módosításával stb.
Igen arc s-re ápr.közepén jön az ics
Htcre is készítik már csak azt nem tudom arra mikor jön ki
És köszönöm mégegyszer:-) (rokarobi21)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!