Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » IPhone 4 S -röl vélemény?...

Ingridd kérdése:

IPhone 4 S -röl vélemény? Érdemes venni?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 7. 14:31
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
jó telefon de nem éri annyit amennyi. 130 ezer az s2 vagy a xperia S és azok még gyorsabbak is mint az iphone.
2012. ápr. 7. 14:34
 2/15 anonim ***** válasza:
0%
Toronymagasan a legjobb a piacon, semmi Samsung "klón" nem érhet a közelébe, mind minőségileg, desingban, és szoftveresen. Egy hátránya van, hogy elég zsebben úlós, de mivel egy sokkal gyengébb minőségű samu s2 is 130, már igazán nem sokat kell hozzátenni, 150-ért már kapsz, de azt mondom hoy a sima 4 is jobb bármilyen más telónál, aki mást mond az még nem használt iphoneot.
2012. ápr. 7. 14:45
 3/15 anonim ***** válasza:
te vagy elvakult -.- én szeretem az iphone de a s2 120 ezer a iphone 4s meg 165 és nem jobb sőt lassabb mondom ezt úgy hogy nem szeretem az sgs2 őt. Oké hogy jobban van optimizálva de sokkal kisebb proci van benne ergo hiába van jobban optimizálva így is lassabb.
2012. ápr. 7. 14:49
 4/15 anonim ***** válasza:

"Almát énis tudok venni a zöldségesnél." Ha értitek mire célzok.! Ne vegyél Iphonet "Almát", egyáltalán nem jó...

Csakis Samsung jöhet szóba! Hidj nekem! Példáúl az előbb említett Galaxy s2. Vagy esetleg S Plus... A 19% azért van mert "kicsit" idézőjelben trágárúl beszéltem :)

2012. ápr. 7. 15:25
 5/15 anonim ***** válasza:

14:45 egy kicsit tévedtél! Mi az, hogy nem ér a közelébe???

Hosszútávom úgyis a Samsung válik be... Nem tudom mit verik magukat annyian az "Almára". ü.: K.

2012. ápr. 7. 15:28
 6/15 anonim ***** válasza:
Ja, mellesleg nem a Samsungnak vannak "klón"-jai, hanem pont hogy az Iphon-nak! Utálom, csak szólítsátok "almának". Múltkor 4 cigány árult Iphone 4S-t... Az szerinted mi a jó büdös kóc franc??? Ja és újak voltak! Azok a klónok, vagyis az olcsó kínai szarok! Na ennyit erről! Az eredeti sem jó hosszútávon. Nem ajánlott!
2012. ápr. 7. 15:30
 7/15 anonim ***** válasza:
Én is s2 vagy a Xperia S ajánlóm nagyon jók és nem olyan túlárazottak mint az apple
2012. ápr. 7. 15:41
 8/15 anonim ***** válasza:
Hülyék vagytok, MINŐSÉGILEG, HASZNÁLÁSI ÉLMÉNYBEN TORONYMAGASAN VERI, egy olcsóbb utánzat hogy lenne már jobb, gondolkodjatok, és akkor még én vagyok az elvakult... Az Apple diktálja a trendet, a többi gyártó másolja, szerintem nem véletlen...
2012. ápr. 7. 16:46
 9/15 anonim ***** válasza:
Utolsó, még csodálkozol,hogy 18%-od van? Velem így beszélnél belelépnék a szádba.
2012. ápr. 7. 17:09
 10/15 anonim ***** válasza:

ma 16:48

..., erre most mit mondjak?

Samsung az jó tv-ben, mikróban, hűtőben, sőt telefonban se rossz, DE KÖZEL SINCS OLYAN JÓ MINT AZ APPLE, mert az koppintja, csak persze gyengébb minőség(érzet)el, nyisd ki a szemed! Azn android ugyancsak a az iOS másolata, persze van egy előnye hogy szabadabb, de azt iOS-el isn el lehet érni kemény 5 perces munkával (jailbreak), és azonos sebességű procival egy iOS sokkal gyorsabb mint az android, mivel teljesen optimalizálatlen ahhoz képest, mert minden sz@ron kell futnia, az iOSnek meg max. 5-6 féle készüléken, az is egyesével testre szabva, de minden1. Többet nem írok, hülyékkel nem vitatközök, és a primitív "ma 16:48"-es válaszoló szintjére nem fogok lealacsonyodni.

2012. ápr. 7. 18:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!