Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » IPhone 4 S -röl vélemény?...

Ingridd kérdése:

IPhone 4 S -röl vélemény? Érdemes venni?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 7. 14:31
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Lehet jobban van optimizálva és ugyanakkora procival gyorsabb lenne de kisebb proci van bent és drágább/lassabb én nem szeretem a samsungot sőt volt iphone is és szerettem de tény hogy nem éri meg mert semmivel nem jobb mint 1 androidot csúcskészülék. Sőt most jönn ki az s3 200ezer körül lesz azaz nem lesz sokkal drágább az iphone az meg 4 magos lesz vagy a HTC one x annyi mint az iphone 4s kb cserébe 4 magos... sose értetem az applet ha ennyire drágán adja a készülékeit bele pakolhatna mondjuk 1 2 magos 1.5 mhz procit 12 mp kamera és akkor nem kéne vitatkozni melyik a gyorsabb...
2012. ápr. 7. 18:19
 12/15 anonim ***** válasza:
Ha iphone akarsz vehetsz mert az 1ik legjobb telefon de megér a neked +40-50 ezret az hogy ios és nem android + kisebb kijelző és vmivel lassabb is.
2012. ápr. 7. 18:21
 13/15 anonim ***** válasza:
apátok f@sza a lassabb, próbáljatok már ki egyet, hasonlítsátok össze, és utána pofázatok hogy mi lassabb, ne papíron leír számok alapján okoskodjatok! Ha ennyire odavagytok azért hogy gyooooooooorssssááááábbb, akkor vegyetek nokia 3410-et azt nem veri meg egyik teló se.... Agyatlan okoskodó idióták...
2012. ápr. 7. 18:34
 14/15 anonim ***** válasza:
ifon? Unalmas vacak, "futott még" a sok kis kötsög és cafka nedves álma... De aki itt kérdezget az ifon után, annak úgyse a tudása kell :)
2012. ápr. 8. 00:39
 15/15 anonim ***** válasza:
lol
2012. ápr. 8. 11:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!