Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mikor fog megjelenni a HTC...

Mikor fog megjelenni a HTC One X? Megéri megvenni?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 7. 22:18
 1/5 anonim ***** válasza:
2 napja jelent meg, en megvettem, nekem megeri.
2012. ápr. 7. 22:21
 2/5 anonim ***** válasza:
nem éri meg 2 dolog miatt az 1. szubjetiv de engem 1 tepsire emlékeztet a 4.7 colos képernyőjével a másik meg hogy 190 ezer körül van igaz hogy 4 magos de minek?? 1 program sincs ami rendesen kihasználná egyelőre a 2 mag is sok ergo 4 mag csak parasztvakitás.
2012. ápr. 7. 22:26
 3/5 anonim ***** válasza:
Elso vagyok. Tenyleg tepsire emlkezetet. Es? Melyik okostelefon nem? Nekem tetszik. 4,7 colos kijelzovel mi a bajotok? :D Lehet nektek nem, de nekem kell. 190e forint? Es? Kifizetem erte. 4 magos proci? Parasztvakitas igen. Es? Nem ezert vettem, hanem mert ez tetszett. Komolyan birom azokat akik az aran sirnak meg hogy nem eri meg. Ha van ra penzed es tetszik akkor megeri. Ha nincs ra penzed akkor meg teljesen mindegy.
2012. ápr. 7. 22:30
 4/5 A kérdező kommentje:
Ha 2 napja jelent meg akkor mennyiért vettétek???:O
2012. ápr. 8. 10:50
 5/5 anonim ***** válasza:
£479.99 pontosan a Carphone Warehouse-ban.
2012. ápr. 8. 11:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!