Viber? Senkinek se ajánlom.
Ma szerettem volna beszélni a barátnőmmel Viberen.Eddig nagyon sokat smseztünk rajta,eleinte valóban gyorsvolt.. utána egyre jobban belassult.. éss ma már a telom is lefagy amióta rajta van a Viber.Na igen,ma akartam vele beszélni.. és késett a hang,recsegett.. az egész egy rakás sz@r senkinek sem ajánlom.. Samsung Galaxy Acera..
Vagy csak nekem rossz?
Szerintem csak neked rossz. Esetleg a lassú netkapcsolat lehet az okat.
A lefagyás az viszont egy jó kérdés. Töröld le és ha még mindig lefagy akkor egyérteműen nem a viber votl az oka.
Egyedi lesz a probléma. Nálam még mindig gond nélkül megy.
Mindenkinek ajánlom!
Nem tudom, hogy aktuális-e még a kérdés, de nekem is ugyanez a bajom vele jelenleg. Azaz, hogy egy darabig tudok beszélni vele, aztán el kezd a hang szakadozni és iszonyúan lelassul a telefonom. Mondhatni hogy szinte lefagy. Olyan mintha megtelne a memoriája, és onnantol kezdve minden gombnyomás percekig tart a talónak értelmezni.
Van már erre valami megoldás? ZTE Blade-m van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!