Mi a véleményetek a Samsung galaxy mini telefonról?
És még valami: A Nokia Lumia 800? Szerinted jó telefon? Érdemes megvenni? És milyen a Windows Phone op rendszer???
Nagyon sokat kérdezek de már erre lécci válaszolj és nem nyaggatlak :D
Nagyon.
70-ért már talán elfogadható lenne, bár nekem annyiért se kéne.
A Windows Phone 7 a végletek op.rendszere:
Az vagy baromira bejön valakinek, és love at firs sight, vagy nagyon nem tetszik valkinek.
Mellesleg 80-ért márt lehet független, vagy szolgáltatói, 0 perceset venni a hardverapródon.Annyiért már megérné, de előtte mindenképpen nézz meg egyet közelebbről is, mert vagy nagyon tetszik, vagy sírva menekülsz előle.Ezért is árulnak sok wp7-es telefont most: agyon van reklámozva, szaladnak megvenni, aztán nem tetszik, és igyekeznek eladni.
Sokan leszólják ezt a telefont, pedig igenis jó! A pixeles kijelző engem nem zavar, 240x320p épp elég arra, hogy le tudd tölteni a legtöbb alkalmazást. A 600Mhz tényleg kicsit kevés, de akinek ez nem elég, rántson a procin!
Ami nekem gyenge, az a RAM. Kicsit kevés... A kamerán meg ne rágódjatok már annyit, mert a telefon nem fényképezésre való! Akinek van pénze okostelefonra, annak fényképezőre is!
TutuluszTeam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!