Mi a véleményetek a Samsung galaxy mini telefonról?
Kedves Nagy Sziszi, mielőtt itt kérdeznél, nézz szét a google-ön.Írd be a keresőbe, hogy "samsung galaxy mini teszt" és keresd a mobilarénás linket, ott átfogó, objektív teszteket olvashatsz az összes mai telefonról, és minden kérdésedre választ kapsz.Ha nem, akkor a fórumjában tuti.Nem kell regisztrálni ahhoz, hogy a fórumot is tudd olvasni.
Üdv.
a www.gyakorikerdesek.hu -n jársz. nem a www.google.hu -n.
Ez az oldal azért van, ha valaki megkérdez valamit, megkapja rá a választ!
Üdv.
Igen, többek között Bladem is van.
De a munkahelyemen én vagyok a beszerző, így sok telefon megfordult már a kezemben - amelyik épp nem, azt önszorgalomból próbáltam ki. A cégnél sok Monte van, szörnyű, pedig az még jobb is kéne, hogy legyen, mint a Champ (abban az időben én még nem álltam szóba érintősökkel, a Blade volt az első, amit érdemesnek találtam rá).
Pár kivétellel minden ma kapható telefont kipróbáltam, így lehet, hogy szubjektív, de mindenképp első kézből származó véleményem van mindről. És ehhez nem kell birtokolni őket, főleg nem a rosszakat - szégyellném is magam, ha olyan rossz döntéseket hoztam volna.
Használtan 20-25-ért Blade, 35-40-ért Defy, újonnan SE Live vagy Ray, esetleg Defy+, ha akciós. Valahol láttam újonnan Nexus S-t 70-ért, 80 körül pedig egyértelműen Atrix. Ha még drágábban akarsz venni, akkor várj, most jönnek ki az új csúcstelefonok, esni fognak az árak.
Én személy szerint a ZTE Mimosa X-et és Erát várom a legjobban, őszre talán ideérnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!